Pronosticuri fotbal - Nancy vs Nimes - Ligue 2


Pronosticuri fotbal – Nancy vs Nimes – Ligue 2

Etapa cu numarul 22 din Ligue 2 ne propune pentru vineri 22 ianuarie duelul, Nancy vs Nimes, care va incepe de la ora 21:00.

Nancy are un sezon excelent pana acum iar dupa 21 de etape conduce in clasamentul din Ligue 2. Alb-rosii au acumulat 43 de puncte si raman principalii favoriti la pozitia intai care duce ca si urmatoarele doua direct in Ligue 1. Pentru moment Nancy poate sta linistita avand in vedere ca ocupanta locului 4 se afla la nu mai putin de 9 puncte distanta. In ultimele 5 etape Nancy a mers aproape perfect obtinand 3 victorii si 2 rezultate de egalitate. In ultima etapa alb-rosii s-au deplasat la Brest, formatie de pe locul al-12lea reusind sa obtina un singur punct dupa un 1-1. Pe teren propriu Nancy a evoluat aproape perfect in aceasta stagiune obtinand 7 victorii, 2 rezultate de egalitate si pierzand o singura partida clasandu-se pe locul al-3lea intr-un astfel de clasament dupa Dijon si Clermont.

Nancy vs Nimes

Nimes pe de alta parte se afla intr-o situatie total opusa. Clubul cu aceleasi culori ocupa pozitia a-19a in Ligue 2 cu 15 puncte insa trebuie mentionat ca acestia au fost depunctati de Federatia de Fotbal din Franta cu 8 puncte. In acest moment Nimes se afla la 6 lungimi distanta de prima pozitie care permite ramanerea in Ligue 2 astfel incat lupta pentru evitarea retrogradarii se anunta foarte interesanta. In ultimele 5 etape alb-rosii au obtinut 2 victorii, o remiza si 2 infrangeri iar in ultima etapa acestia au castigat categoric cu scorul de 6-2 pe teren propriu in fata celor de la Clermont, ocupanta locului 4. Pe teren strain Nimes a obtinut in aceasta stagiune doar 7 puncte din 10 confruntari si ocupa pozitia a-16a intr-un astfel de clasament.

In ultimele 5 intalniri directe dintre Nancy si Nimes s-au inregistrat 2 victorii pentru gazdele de vineri si alte 3 rezultate de egalitate. Cel mai recent duel a avut loc pe 22 august anul trecut cand cele doua formatii remizau spectaculos scor 2-2 pe terenul lui Nimes. Nancy conduce in Ligue 2 cu 43 de puncte si foarte probabil acestia vor reusi la sfarsitul campionatului promovarea. Nimes pe de alta parte sufera datorita depunctarii iar punctele sunt cel putin la fel de valoroase si pentru ei. Ma astept la un duel echilibrat incheiat de ce nu cu macar un punct obtinut de Nimes. Pronosticul meu pentru biletul zilei de vineri este Nimes sau Egal.

Pronostic Nancy vs Nimes: Nimes sau Egal @ 2.55 la Unibet.

Pronostic mai mare Nancy vs Nimes: Scor corect 1-1 @ 9.00 la Unibet.

Statistica Stefan in luna ianuarie: 28W – 16L (14W – 13L decembrie).

Oferta online de pariuri – Nancy vs Nimes – Unibet.

Nancy vs Nimes