Pronosticuri fotbal - Marseille vs Nice - Ligue 1


Pronosticuri fotbal – Marseille vs Nice – Ligue 1

Etapa a-13a din Ligue 1 ne propune duminica 8 noiembrie duelul Marseille vs Nice, care va incepe de la ora 18:00.

Gruparea condusa de Michel ocupa in acest moment doar locul al-12lea in Ligue 1 insa Marseille se afla intr-o crestere evidenta de forma. Clubul alb-albastru are o serie de 3 victorii consecutive in toate competitiile, doua in campionatul intern si una in Europa League. Joi Marseille a primit vizita portughezilor de la Braga iar francezii si-au luat revansa dupa infrangerea din tur. In acest moment francezii ocupa locul 3 in Grupa F a Europa League cu 6 puncte iar Marseille se va lupta cu Liberec si Braga pentru calificarea din grupe. In ceea ce priveste campionatul intern, Marseille se afla destul de departe de obiectivul stabilit la inceputul sezonului si anume o clasare pe loc european. In acest moment formatia lui Michel se afla la 7 puncte de Saint Etienne ocupanta locului 4 si la nu mai putin de 20 de puncte de liderul PSG. Pe teren propriu Marseille a obtinut in aceasta stagiune doar 8 puncte dintr-un total de 18 prin 2 victorii si 2 rezultate de egalitate.

Marseille vs Nice

De partea cealalta Nice face pana acum un sezon nebun. Clubul ros-negru este o garantie a spectaculozitatii in aceasta noua stagiune iar Nice are un golaveraj care spune totul, 26 cu 17. Gruparea condusa de Claude Puel are a doua ofensiva din Ligue 1 dupa campioana si liderul PSG insa sta foarte prost la capitolul defensiva, Nice incasand pana acum in cele 12 etape nu mai putin de 17 goluri. Ofensiva extraordinara nu a adus insa si multe puncte pentru ros-negri care ocupa in acest moment locul 10, la 6 de primul loc retrogradabil ocupat de GFC Ajaccio si la 4 de locul 4 ocupat de Saint Etienne. In ultima etapa cei de la Nice au suferit cea de-a 4a infrangere a sezonului, pe teren propriu scor 1-2 in fata celor de la Nantes. Pe teren strain formatia condusa de Claude Puel a obtinut in aceasta stagiune 11 puncte fiind clasata pe locul 5 intr-un astfel de clasament.

Ultimele 5 confruntari directe dintre cele doua formatii au adus 4 victorii pentru cei de la Nice si un singur succes pentru Marseille. Ultimul duel direct s-a disputat pe 23 ianuarie 2015 iar Nice castiga atunci pe teren propriu cu 2-1. Avand in vedere ca ambele formatii au defensive foarte slabe in aceasta stagiune ar trebui sa vedem o partida extrem de spectaculoasa cu multe reusite. Formatia lui Michel este intr-o crestere evidenta de forma astfel incat o vad ca favorita insa, Nice a dovedit in numeroase randuri ca poate produce surprize mari. Pronosticul meu pentru biletul zilei de duminica este Nice inscrie.

Pronostic Marseille vs Nice: Nice inscrie @ 1.45 la Unibet.

Pronostic mai mare Marseille vs Nice: Peste 2.5 goluri @ 1.75 la Unibet.

Statistica Stefan in luna noiembrie: 7W – 2L (70W – 37L octombrie).

Oferta online de pariuri – Marseille vs Nice – Unibet.

Marseille vs Nice