Pronosticuri fotbal - Marseille vs GFC Ajaccio - Ligue 1


Pronosticuri fotbal – Marseille vs GFC Ajaccio – Ligue 1

Etapa a-18a din Ligue 1 ne propune pentru duminica 13 decembrie duelul, Marseille vs GFC Ajaccio, care va incepe de la ora 18:00.

Marseille abordeaza duelul de duminica venind dupa o noua victorie obtinuta de data aceasta in Europa League. Joi seara formatia condusa de Michel s-a impus in Cehia in fata lui Liberec cu 4-2 si si-a asigurat pozitia secunda in grupa F urmand sa-si astepte adversara pentru primavara europeana. In Ligue 1 alb-albastrii nu stau la fel de bine iar dupa 17 etape, elevii lui Michel ocupa doar locul al-10lea cu 23 de puncte. Marseille se afla la 5 puncte distanta de Monaco, ocupanta locului al-4lea iar obiectivul de clasare pe loc european pare departe in acest moment. Nu rezultatele cat jocul dezamagesc mult la Marseille care nu reuseste sa lege cateva evolutii bune si ramane inconstanta. Pe teren propriu elevii lui Michel au obtinut in aceasta stagiune doar 10 puncte din 27 posibile si ocupa pozitia a-14a intr-un astfel de clasament.

Marseille vs GFC Ajaccio

Nou-promovata Ajaccio sta mai slab in clasament ca adversara de duminica si ocupa doar locul 16 cu 20 de puncte. Desi multi s-ar astepta ca diferenta de puncte dintre cele doua formatii sa fie mare dupa atatea etape, Ajaccio are cu doar 3 puncte mai putin, 20. Clubul corsican traverseaza o serie excelenta de 7 partide fara infrangere dintre care doar 2 egaluri iar managerul Laurey a reusit sa-si schimbe radical formatia. Ajaccio a obtinut in ultima etapa o remiza pe teren propriu cu Nantes scor 1-1 si a ajuns la 5 remize in aceasta stagiune. In deplasare elevii lui Laurey au obtinut pana acum 10 puncte si ocupa locul al-10lea intr-un astfel de clasament. Golaverajul lui Ajaccio indica 17 goluri marcate si 20 primite ceea ce inseamna ca pentru o nou-promovata, atat defensiva cat si ofensiva arata destul de bine.

Duelul de duminica va fi primul meci direct dintre cele doua formatii. Marseille pare sa-si fi revenit si nu a mai pierdut in Ligue 1 de la duelul cu Nice de pe 8 noiembrie. Pentru formatia lui Michel duelul cu Ajaccio poate insemna oportunitatea perfecta de a urca in clasament si de a confirma forma buna. Ajaccio face deplasarea la Marseille fara presiune si orice punct obtinut este un bonus pentru elevii lui Laurey. Nu cred ca alb-albastrii vor avea un duel usor duminica avand in vedere ca pe teren propriu rezultatele nu sunt deloc bune iar Ajaccio a impresionat in deplasare pana acum. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Marseille castiga.

Pronostic Marseille vs GFC Ajaccio: Marseille castiga @ 1.40 la Unibet.

Pronostic mai mare Marseille vs GFC Ajaccio: Ambele formatii marcheaza @ 2.10 la Unibet.

Statistica Stefan in luna decembrie: 11W – 6L (33W – 17L noiembrie).

Oferta online de pariuri – Marseille vs GFC Ajaccio – Unibet.

Marseille vs GFC Ajaccio