Pronosticuri fotbal - Le Havre vs Paris FC - Ligue 2


Pronosticuri fotbal – Le Havre vs Paris FC – Ligue 2

Etapa cu numarul 21 din Ligue 2 ne propune pentru vineri 15 ianuarie duelul, Le Havre vs Paris FC, care va incepe de la ora 21:00.

Le Havre ocupa in acest moment pozitia a-5a in clasamentul din Ligue 2 si a acumulat dupa 20 de etape disputate nu mai putin de 32 de puncte. Formatia alb-albastra se afla la doar 2 lungimi distanta de pozitia a-3a ocupata in acest moment de Clermont, pozitie care permite promovarea in Ligue 1. Acesta este si obiectivul formatiei, lupta pentru promovare iar Le Havre se descurca foarte bine pana acum reusind 9 victorii, 5 rezultate de egalitate si 6 infrangeri. Le Havre traverseaza o forma excelenta iar in ultimele 5 etape a reusit 2 victorii, 2 remize si o singura infrangere dureroasa in fata liderului Nancy. Ultima etapa a adus alb-albastrilor un punct dupa remiza scor 1-1 cu Ajaccio, echipa din subsolul clasamentului. Pe teren propriu Le Havre a obtinut in cele 9 partide disputate doar 15 puncte ocupand pozitia a-9a intr-un astfel de clasament.

Le Havre vs Paris FC

Paris FC, a doua echipa a orasului dupa Paris Saint Germain are parte de un sezon dezamagitor si ocupa in acest moment doar pozitia a-19a, antepenultima in Ligue 2. Clubul din capitala Frantei a acumulat doar 15 punte dupa 20 de etape disputate si risca sa revina in Liga Nationala, echivalentul ligii a-3a, de unde a promovat la capatul sezonului trecut. In ultimele 5 etape Paris nu a reusit niciun succes si a obtinut doar 2 puncte in remizele cu Valenciennes si Creteil, formatii din a doua jumatate a clasamentului. Alb-albastrii au obtinut in aceasta stagiune doar o singura victorie, pe teren propriu chiar cu Le Havre scor 3-0. Pe teren strain Parisul a obtinut in cele 9 etape disputate doar 6 puncte si trebuie mentionat ca nu are niciun succes in deplasare in acest sezon. Golaverajul indica cifre dezastruoase pentru oaspetii de vineri, 14 goluri marcate si 24 primite.

Cele doua formatii s-au mai intalnit pana acum o singura data, in turul campionatului cand Paris reusea sa se impuna cu 3-0 si sa obtina dupa cum spuneam singura victorie a sezonului. De la acea victorie si pana acum cele doua formatii au evoluat total diferit. Le Havre se lupta pentru promovare si traverseaza o forma buna in timp ce Paris nu reuseste sa-si revina si este una dintre contracandidatele la retrogradare. Pronosticul meu pentru biletul zilei de vineri este Le Havre castiga.

Pronostic Le Havre vs Paris FC: Le Havre castiga @ 1.68 la Unibet.

Pronostic mai mare Le Havre vs Paris FC: 2-0 scor corect @ 7.50 la Unibet.

Statistica Stefan in luna ianuarie: 16W – 9L (14W – 13L decembrie).

Puteti paria la partida Le Havre vs Paris la Unibet cu urmatoarele cote:

Le Havre vs Paris FC