Pronosticuri fotbal - Guingamp vs Bastia - Ligue 1


Pronosticuri fotbal – Guingamp vs Bastia – Ligue 1

Etapa cu numarul 22 din Ligue 1 ne propune pentru sambata 23 ianuarie duelul, Guingamp vs Bastia, care va incepe de la ora 21:00.

Cei de la Guingamp ocupa in acest moment doar pozitia a-18a in clasamentul din Ligue 1 cu 21 de puncte acumulate dupa tot atatea etape disputate. Formatia condusa de Gourvennec are parte de un sezon extrem de slab pana acum in comparatie cu cele precedente si putini s-ar fi asteptat ca Guingamp sa scada atat de mult. Clubul ros-negru are o serie foarte slaba de 7 etape fara succes in campionatul intern dintre care 5 infrangeri, 4 consecutive. Guingamp trebuie sa isi revina deoarece aceasta perioada slaba s-a prelungit iar formatia lui Gourvennec a intrat deja in „hora” echipelor care lupta pentru evitarea retrogradarii. In ultima etapa ros-negrii au primit vizita lui Nantes incheind la egalitate scor 2-2. Pe teren propriu Guingamp a obtinut in acest sezon 13 puncte din 10 confruntari si ocupa pozitia a-16a intr-un astfel de clasament.

Guingamp vs Bastia

Nici cei de la Bastia nu stau mult mai bine in clasamentul din acest moment al Ligue 1. Alb-albastrii ocupa pozitia a-15a cu 25 de puncte acumulate dupa 21 de etape, doar 4 mai mult decat adversara de sambata. Bastia impresiona in sezoanele trecute terminand in prima jumatate a clasamentului mai ales datorita prestatiilor din deplasare care in aceasta stagiune au fost dezastruoase. In ultimele 5 etape elevii condusi de Printant au obtinut doua victorii, o remiza si au pierdut alte 2 confruntari. In ultima etapa Bastia a primit vizita lui Montpellier obtinand o victorie extrem de importanta, a-7a a sezonului dupa 1-0. Pe teren strain alb-albastrii au obtinut in acest sezon doar 4 puncte din 10 confruntari si ocupa penultima pozitie intr-un astfel de clasament al deplasarilor. Trebuie mentionat si faptul ca Bastia are un golaveraj extrem de slab in deplasare, 5 goluri marcate si 16 primite.

In ultimele 5 confruntari directe dintre Guingamp si Bastia s-au inregistrat 2 victorii pentru oaspetii de sambata, un succes pentru Guingamp si 2 rezultate de egalitate. Cel mai recent duel a avut loc pe 22 august 2015 si s-a incheiat cu victoria lui Bastia scor 3-0 pe teren propriu. Ambele formatii sunt in criza in ciuda faptului ca Bastia a facut un mic pas spre iesire dupa victoria din etapa precedenta. Guingamp ocupa pozitia aceasta datorita prestatiilor slabe in deplasare cum este si cazul lui Bastia. In fata propriilor suporteri Guingamp a evoluat mai bine si ma astept ca acestia sa castige sambata dupa 7 etape fara succes. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Guingamp castiga.

Pronostic Guingamp vs Bastia: Guingamp castiga @ 1.80 la Unibet.

Pronostic mai mare Guingamp vs Bastia: Scor corect 2-1 @ 10.00 la Unibet.

Statistica Stefan in luna ianuarie: 30W  – 17L (14W – 13L decembrie).

Oferta online de pariuri – Guingamp vs Bastia – Unibet.

Guingamp vs Bastia