Pronosticuri fotbal - Bordeaux vs Guingamp - Ligue 1


Pronosticuri fotbal – Bordeaux vs Guingamp – Ligue 1

Etapa a-17a din Ligue 1 ne propune duminica 6 decembrie duelul, Bordeaux vs Guingamp care va incepe de la ora 18:00.

Bordeaux ocupa in acest moment doar locul al-17lea in Ligue 1 si se pare ca partidele disputate si pe plan european in Europa League i-au consumat de energie pe elevii lui Willy Sagnol. Multi au inceput deja sa speculeze ca managerul francez in varsta de 38 de ani „este pe faras” si multi critica conducerea lui Bordeaux pentru aceasta alegere. Dupa 16 etape disputate Bordeaux a acumulat doar 18 puncte si ocupa prima pozitie de deasupra locurilor retrogradabile, fiind la doar 1 punct distanta de prima pozitie retrogradabila din Ligue 1 ocupata momentan de Lille. Clubul alb-albastru n-a mai castigat in campionat de 3 etape in care a suferit 2 infrangeri cu Bastia si Caen iar duelul de duminica se anunta extrem de important. Pe teren propriu elevii lui Sagnol au obtinut in aceasta stagiune 14 puncte clasandu-se pe locul 7 intr-un astfel de clasament in timp ce problemele au venit din deplasari unde Bordeaux a obtinut doar 4 puncte. Asadar in acest sezon alb-albastrii au fost o echipa de teren propriu si ma astept ca acestia sa opreasca seria negativa duminica seara.

Bordeaux vs Guingamp

Nici Guingamp nu traverseaza o perioada prea buna, formatia lui Jocelyn Gourvennec ocupand in acest moment locul 14. Ca si in cazul adversarei de duminica, Guingamp n-a mai cunoscut succesul in Ligue 1 de 2 etape in care a suferit 2 infrangeri consecutive, cu Reims si Saint Etienne. De altfel ros-negrii au o singura victorie in ultimele 7 dueluri din Ligue 1. Pe teren strain formatia lui Gourvennec a obtinut in aceasta stagiune doar 7 puncte ocupand un loc 14 intr-un astfel de clasament. Ultimul succes obtinut de Guingamp in deplasare a venit in duelul Troyes scor 1-0 de pe 3 octombrie. Golaverajul ros-negrilor indica in acest moment doar 16 goluri marcate si 22 primite astfel incat Gourvennec are foarte mult de munca pe ambele faze de joc. In cazul unei remize Guingamp ar pastra diferenta de un punct fata de Bordeaux si s-ar mentine in afara locurilor periculoase.

Atat Guingamp cat si Bordeaux sunt intr-o criza evidenta de forma si ambele grupari par sa se scufunde in clasament. In ultimele 5 dueluri directe s-au inregistrat 2 victorii pentru Bordeaux si unul pentru Guingamp iar ultima partida s-a disputat pe 17 iulie si s-a incheiat la egalitate scor 1-1. Acest duel devine „unul de 6 puncte” iar formatia care pierde va avea o misiune extrem de dificila in a reveni. Bordeaux a obtinut rezultate foarte bune pe teren propriu in aceasta stagiune astfel incat pronosticul meu pentru biletul zilei de duminica este Bordeaux castiga.

Pronostic Bordeaux vs Guingamp: Bordeaux castiga @ 2.05 la Unibet.

Pronostic mai mare Bordeaux vs Guingamp: Bordeaux castiga 2-0 @ 10.50 la Unibet.

Statistica Stefan in luna decembrie: 1W – 0L (33W – 17L noiembrie).

Oferta online de pariuri – Bordeaux vs Guingamp – Unibet.

Bordeaux vs Guingamp