Ponturi pariuri Caen vs Guingamp - Ligue 1


Ponturi pariuri Caen vs Guingamp – Ligue 1

Caen vs Guingamp

Gazdele par sa fi obosit

Duelul Caen vs Guingamp conteaza pentru etapa cu numarul 13 din Ligue 1. Acesta va incepe sambata, la ora 21:00, recomandand sa fiti cu bagare de seama daca il veti plasa pe biletul zilei.

Caen ocupa inaintea acestei etape pozitia a cincea, la doar un punct in spatele celei de-a doua. Formatia vine dupa 3 infrangeri: doua in Ligue 1 si una in Cupa Ligii. Adversarele din Ligue 1 au fost Nantes si Bastia, Caen nereusind sa inscrie nici macar o data. Trei victorii si trei infrangeri este bilantul formatiei antrenate de Patrice Garande in ultimele 6 etape de campionat, in tot acest interval fiind marcate cel mult doua goluri.

Imorou, Beaulieu, Raineau, Basile si Voisin sunt indisponibili la gazde in vederea duelului Caen vs Guingamp.

Echipa probabila Caen (4-2-3-1): Vercoutre – Appiah, Yahia, D. Da Silva, Alhadhur – Seube, Adeoti-Rodelin, Feret, Bessat – Delort

Guingamp vine dupa 3 remize in Ligue 1, adversare fiind Lille, Angers si Lorient. Daca in cele doua meciuri de pe teren propriu, cu Lille si Lorient, au fost marcate goluri, in deplasarea cu Angers am asistat la o remiza alba. Doua victorii, un egal si o infrangere este bilantul lui Guingamp in deplasarile din acest sezon, in niciuna nereusind sa inscrie ambele formatii.

Giresse, Kerbrat, Dembele, Lemaitre si Maxime Baca sunt incerti in vederea duelului Caen vs Guingamp. Sankhare este suspendat.

Echipa probabila Guingamp (4-4-2): Lossl – Leveque, Sorbon, Angoua, Jacobsen – Benezet, Diallo, Mathis, Salibur – Privat, Briand

Sezonul trecut Caen pierdea cu 0-2 pe teren propriu in fata lui Guingamp, ambele goluri fiind marcate in repriza secunda. Marcatorii lor erau Beauvue si Marveaux. De altfel, Guingamp se impunea in precedentele 4 intalniri directe, indiferent de gazda. Centralul duelului Caen vs Guingamp este Jerome Miguelgorry, care a mai arbitrat un meci in Ligue 1 in sezonul 2010-2011. In aceasta editie este la a saptea partida, in jumatate dintre cele de pana acum fiind marcat maxim un gol.

Caen sta destul de prost la capitolul ofensiv, la fel ca Guingamp, cele doua avand un numar egal de reusite. Drept urmare, avand in vedere si ultimele rezultate, pe biletul zilei vom plasa faptul ca nu vor inscrie ambele. Ca alternativa pe biletul zilei am opina ca nu se va marca pana in pauza in duelul Caen vs Guingamp.

Pronostic Caen vs Guingamp: nu marcheaza ambele, la o cota de 1.82 la unibet

Pont secundar Caen vs Guingamp: 0-0 la pauza, la o cota de 2.65 la unibet

Scris de Radu

Ponturi noiembrie: 8W – 0V – 3L

Oferta pariuri online si cote Caen vs Guingamp

Caen vs Guingamp