Pariuri fotbal Paris FC vs Epinal - Franta National


Pariuri fotbal Paris FC vs Epinal – Franta National

Paris FC vs Epinal

Vineri 10 aprilie incepand cu ora 21:00 Paris FC primeste vizita ultimei clasate Epinal in cadrul etapei a 28-a a Ligii a 3-a de fotbal franceze. Meciul se va desfasura pe „Stade Charlety”, arena cu o capacitate de 20.000 de locuri.

Paris FC ocupa pozitia secunda, loc ce permite accederea in Ligue 2, cu 51 de puncte acumulate dupa 27 de jocuri disputate. Dupa preluarea de catre cei 2 antreprenori, Kayque Garbacchio Saldanha, co-proprietar al Mumbay City si fiu de miliardar rus, si de catre Sulaiman Al Fahim, director al Fondului Royal Fotbal , fost proprietar al lui Manchester City si Portsmouth, echipa este pe o panta ascendenta, fiind foarte aproape de promovare. Cei 2 magnati si-au propus sa promoveze treptat pentru ca in viitor sa se poata bate la titlu cu marile forte. Dupa fuziunea cu Stade Saint-Germain au format Paris Saint Germain de astazi, dar dupa despartirea din 1972 Fc Paris a jucat mai mult in esaloanele secunde. In cele 14 meciuri jucate pe propria arena, echipa a adunat 28 de puncte in urma a 8 victorii, 4 egaluri si 2 infrangeri, cu un numar de 22 goluri marcate si 13 primite, ultimele 2 meciuri fiind o infrangere impotriva celor de la Frejus 1-3 si un semi-esec 2-2 cu Lucon. Golgeterul echipei este Richard Socrier cu 9 reusite, jucator ce evolueaza in national statului Guadaloupe.

Echipa probabila: De Marconnay, Konate, Jean, Chavalier, Poujol, Traore, Ogunbiyi, Gamiette, Socrier, Bongongui – Antrenor: Taine

De partea cealalta, Epinal va participa mai mult ca sigur in editia viitoare a Ligii a 4-a de fotbal franceze. Dupa 27 de etape, echipa a adunat doar 15 puncte si ocupa ultimul loc al clasamentului cu slabe sperante de a se mai salva, fiind la 12 puncte de prima pozitie neretrogradabila, ocupata de Le Poir Sur La Vie. In cele 13 meciuri jucate pe teren strain, Epinal a reusit o singura victorie in urma cu 4 etape, 2-0 pe terenul lui Avranches, aceasta fiind abia a doua victorie a echipei in acest sezon. Golgeterul echipei este Romain Chouleur cu 9 goluri marcate.

Echipa probabila: Robin, Michelot, Chauvet, Gazagnes, Mangan, Lancina, Colin, Hassan, Chouleur, Benkajjane, Diabate – Antrenor: Benier

Meciul tur dintre cele 2 echipe s-a incheiat cu victoria categorica a celor de la Paris FC cu scorul de 4-0 pe terenul adversarilor de vineri, goluri marcate de Ech-Chergui din penalty in prima repriza, in a doua parte a meciului marcand Kinkela cu o dubla si Gamiette. Sezonul trecut cluburile au incheiat ambele meciuri la egalitate cu acelasi scor, 2-2.

Pronostic Paris FC vs Epinal: peste 1,5 goluri marcate de echipa gazda, cota de 1,50 oferita de unibet

Pont pariuri cota mare Paris FC vs Epinal: echipa gazda castiga ambele reprize, cota de 2,95 oferita de unibet

Statistica aprilie: 15W – 9L

Vezi pe net acest duel: Paris FC vs Epinal live online