Paris Saint Germain - Angers. Se anunță un nou spectacol pe Parc de Princes.

Încă odată tabloul etapei din Ligue 1 așează jocul celor de la Paris Saint Germain pe prima poziție a acestei zile, disputa fiind programată de la ora 18:00. Super campioana Franței are să se dueleze pe Parc de Princes contra lui Angers, echipa care în trecut a pus probleme serioase clubului parizian, fiind convins și de această dată că pot realiza lucruri frumoase în această deplasare.
psg Angers

PSG-ul trebuie să privească la un singur deznodământ în această seară și anume: victoria. Este obiectivul tututor partidelor din acest sezon, iar cu siguranță Di Maria alături de Neymar și Mbappe sunt conștienți că trebuie să obțină un nou succes deoarece campionatul abia a început, iar un mic avans după câteva etape nu ar strica nimănui. Dacă în primul joc nu au avut prea multe emoții contra celor de la Caen, scor 3-0 în favoarea campioanei care s-a relaxat în cea mai mare parte a meciului deoarece rezultatul era unul liniștitor, în etapa trecută, emoțiile au fost total diferite pentru PSG. Aceasta a fost condusă la Guingamp cu scorul de 1-0 încă de la pauză, iar tocmai în cea de a doua a urmat revenirea parizienilor care abia au câștigat cu scorul de 1-2 după golul fenomenal înscris de Mbappe.

Angers vine pe Parc de Princes din postura de outsider, fiind un lucru care nu miră pe nimeni de altfel dacă privim la lotul acesteia și cel al combatantei din această seară. Echipa condusă de pe bancă de Moulin a reușit să rămână în prima ligă franceză, dar sezonul acesta se anunță unul mult mai complicat deoarece simte puterea formațiilor la fiecare joc, iar lotul acesteia nu mai pare deloc unul care să îi ofere o încredere că se va mai lupta în primul eșalon. Prima etapă a adus și prima înfrângere din acest campionat, contra celor de la Nimes pe teren propriu, scor 3-4, cel mai spectaculos joc de până acum care rămâne de neexplicat deoarece alb-negrii după ce conduc cu un 3-1 destul de meritat cad într-o relaxare grosolană, și sunt întorși în câteva minute de către o nou-promovată. Revanșa nu a venit etapa trecută când Angers a mai bifat un rezultat negativ, de această dată la Rennes, scor 1-0.

Parizienii nu ar trebui să aibă nicio problemă în acest meci dacă privim la jocul prestat de cei de la Angers sau la problemele acestora din defensivă de care pot profita destul de lejer echipe ca PSG. Cred în ofensiva lui Thomas Tuchel care are o revanșă de luat, fiind destul de sigur că pot înscrie de cel puțin 3 ori în poarta formației lui Moușin, iar cei curajoși pot miza chiar pe 4 goluri în favoarea PSG-ului dacă eficiența la finalizare va fi una în creștere față de cele două jocuri precedente unde ocaziile au fost ratate destul de ușor.