Nimes - PSG. Gazdele vor încerca să se ridice la nivelul campioanei.

Start-ul zilei de sâmbătă situează la început un joc ce se anunță extrem de spectaculos pentru fanii fotbalului francez care vor avea parte de un joc între două formații ce au arătat o ofensivă totală în acest început de sezon. Este vorba de partida dintre nou-promovata Nimes și campioana Franței, PSG, programată de la ora 18:00 pe Stade des Costieres.
nimes psg

Nimes este revelația acestui început de sezon care încă de anul trecut promitea fanilor și multor altor contestatari că se va descurca foarte bine în primul eșalon. Iată cum formația condusă de la margine de francezul Blaquart a reușit să obțină nu mai puțin de 6 puncte din nouă posibile, întâlnind câțiva adversari destul de puternici din fotbalul francez. Prima partidă a fost și cea mai spectaculoasă de până acum, 3-4 pe terenul celor de la Angers după o revenire fantastică de la 3-1, dovedindu-și astfel dorința de a realiza lucruri importante în Ligue 1. A doua victorie s-a produs pe teren propriu în fața celor de la OM, scor 3-1, într-un joc în care Nimes aproape că a jucat fără greșeală, lăudată de altfel de mulți specialiști. Din păcate, norocul nu a continuat și în etapa trecută când alb-roșii pierd pe terenul lui Toulouse, scor 1-0, într-adevăr oboseala și lispa de concentrare punându-și amprenta pe jocul celor de la Nimes.

Campioana Franței, PSG, vine pe terenul uneia dintre nou-promovate pentru a încerca să bifeze un nou succes în Ligue 1 care să o mențină și după această etapă pe prima poziție în clasament. Noua formație a lui Thomas Tuchel reușește lucruri importante până în acest moment, într-adevăr suferind pe alocuri în ceea ce privește organizarea din teren. PSG-ul a izbutit până în acest moment să adune maximul de puncte după 3 etape. Campioana a reușit să câștige în fața celor de la Caen în prima etapă cu scorul de 3-0, deschizând noul sezon cum nu se putea mai bine. A urmat apoi o victorie extrem de grea pe terenul lui Guingamp, scor 1-2, întorcând rezultatul abia după pauză grazie intrării lui Mbappe. În partida precedentă, PSG-ul s-a impus în fața lui Angers cu scorul de 3-1, ne lăsând sub nicio formă de această dată că vor întâmpina probleme pentru obținerea celor 3 puncte.

Cele două formații au arătat o ofensivă puternică în acest început de sezon, iar spațiile pe care le lasă cei din tabăra gazdelor pot fi taxate lejer de jucători ca Neymar sau Mbappe. Mă aștept astfel la un joc cu un gol de ambele părți, iar pentru curajoși pe un rezultat cu minimum 4 goluri pe tabelă.

Pronosticuri Levante - Sevilla