Nimes - Marseille. Două formații extrem de ofensive.

A doua etapă din Ligue 1 continuă și în această zi de duminică cu o serie de jocuri extrem de interesante. Așteptarea a luat sfârșit, iar publicul francez va putea urmări încă din acest început de august un nou sezon de fotbal spectacol. Jocul care închide ziua este cel dintre Nimes și Marseille, o partidă care va alinia la centru două formații extrem de ofensive care promit spectacol pe Stade des Costières de la ora 22:00, România transmițând jocul în exclusivitate pe DigiSport 4.
nimes marseille

Nimes, gazda acestei partide, pleacă cu a doua șansă la victorie conform caselor de pariuri care îi oferă poziția de outsider datorită lotului net inferior valoric față de cel al combatantei din această seară. Formația condusă de la margine de francezul Blaquart a prins al doilea loc în ce privește promovarea pentru sezonul acesta, terminând în spatele celor de la Reims, dar fără prea mari emoții că nu va accede în primul eșalon. Nimes a avut cel mai puternic atac în anul precedent marcând de 75 de ori și promițând aceeași atitudine și în duelurile cu granzii din Ligue1. Debutul s-a scontat cu o victorie răsunătoare pentru Nimes care a reușit să câștige în fața celor de la Angers, scor 3-4, într-o partidă nebună realmente pe Stadion Raymond-Kopa, după o reîntoarcere fantastică de scor realizată de roș-albi în trei minute grazie lui Ripart și Thomas.

Marseille, oaspetele acestui joc, pornește conform caselor de pariuri cu prima șansă la victorie, având în fapt un lot mult mai valoros și mai experimentat. Formația condusă de la margine de Rudi Garcia este pregătită să realizeze un sezon mult mai bun decât cel precedent, dar are nevoie de o concentrare mai puternică și bineînțeles de noroc în momentele mai puțin bune din cadrul clubului. Marseille, finalista sezonului trecut de UEL, a rămas în același efectiv, astfel că omogenitatea este principala armă a echipei lui Rudi Garcia, fiind pregătită astfel să atace primele poziții cu aceeași Thauvin, Germain, Payet sau Cabella. În primul joc de anul acesta, OM a reușit să debuteze cu dreptul chiar în fața propriilor suporteri, câștigând contra celor de la Toulouse, scor 4-0, un joc pe care l-au controlat cap coadă, creându-și numeroase ocazii de gol, iar în final victoria se dovedește a fi pe deplin meritată.

Cu siguranță vom avea parte de un spectacol desăvârșit pe Stade des Costieres din partea ambelor formații care au impresionat la debutul în sezonul acesta, marcând de 4 ori fiecare în prima etapă, fanii așteptând și de această dată ca ofensivele să se ridice la aceeași calitate în joc.Voi miza astfel pe un joc cu cel puțin 3 reușite, iar pentru îndrăzneți, cota se poate ridica până la 4 reușite dacă pofta de joc va fi pe măsură.

Pronosticuri Young Boys - Manchester United