Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Nice vs Reims ponturi pariuri și pronostic 18.02.2023

Nu înaintea orei 18:00, pe Allianz Riviera din Nisa, OGC Nice primește vizita Stade de Reims. Meciul face parte din etapa cu numărul 24 din Ligue 1.
Nice vs Reims
February 18,2023
18:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Nice vs Reims

Fotbalul bun arătat de OGC în ultimele trei săptămâni trebuie să pună pe gânduri orice adversar îi iese în cale, cu atât mai mult pe Reims. Are tot ce îi trebuie și de la un meci la altul se vede lucrul acesta. Dornică de a cincea victorie consecutivă și în fața unei echipe modeste, vă recomand victorie OGC Nice, cotă 2.15 la Superbet.

Ponturi Nice – Reims

Sub 2.5 goluri - Cota 1.90⭐
Pariază acum

OGC Nice

  • Din 11 ianuarie a început ascensiunea celor de la Nice, care obțineau atunci un succes la scor, 6-1 vs Montpellier. Partida s-a jucat tot pe Allianz Riviera, locul de desfășurare al meciurilor de acasă.
  • Cinci victorii și un rezultat de egalitate au fost obținute în tot acest timp, interval de meciuri în care a fost mereu la înălțime. Remiza s-a disputat în meciul tur contra celor de la Reims.
  • Totuși, cel mai recent joc a fost acel 3-0 vs Ajaccio, care a reprezentat a patra victorie consecutivă în fotbalul francez. După aceste rezultate a urcat pe 7, cu 37 de puncte, iar acum doar patru puncte o despart de locul 5, care duce în Europa Conference League.

Reims

  • În partida tur a știut să închidă foarte bine defensiva și tabela a arătat 0-0. Lucrurile au stat la fel și în runda anterioară, când Reims a terminat meciul fără să primească gol.
  • Mai mult, chiar a reușit să câștige la scor în fața celor de la Troyes. Cele două au avut meci în urmă cu câteva zile, unde Reims a dat dovadă de inteligență și a fructificat fiecare acțiune mai bună, 4-0 fiind scorul.
  • În privința clasamentului este locul 10, cu 33 de puncte. Are un punct mai puțin decât Toulouse, vecina ei de clasament, dar și cu doua sub Lyon, echipa care este imediat deasupra ei.

Pariază la Superbet pe sute de opțiuni disponibile la meciurile din Ligue 1!

Plasează pariul