Nice - Rennes. Gazdele sunt în revenire de formă

Partida ce deschide etapa cu numărul 5 din Ligue este cea dintre Nice și Rennes programată de la ora 20:00 pe Allianz Riviera.Cele două formații au avut o perioadă bună de a așeza ultimele probleme apărute în meciurile precedente și sunt pregătite să atace în forță partidele care vor veni dorind să urce cât mai sus în clasament.
nice rennes

Nice este văzută ca favorită în această seară deși casele de pariuri au ceva dubii în legătură cu formația condusă de la margine de fostul internațional de legendă, Patrick Vieira. Francezul are un start extrem de slab cu Nice care nu a reușit să obțină decât 4 puncte din tot atâtea partide, fiind departe de ce reușea în sezonul precedent. Într-adevăr, plecarea lui Lauren Favre la Dortmund a destabilizat foarte mult echipa, Vieira fiind nevoit să redea spiritul de învingător fotbaliștilor săi, mai ales că pe lângă atitudine, a fost schimbată și tactica de joc. După doar un egal pe teren lui Caen, scor 1-1, iar restul nu mai înfrângeri, a urmat nesperat o victorie tocmai pe terenul lui Lyon, scor 1-0, rezultat care ar fi trebui să destabilizeze echipa și astfel să vedem un alt Nice mult mai convingător de acum în colo.

Rennes se deplasează pe terenul lui Nice unde este privită ca outsider deși start-ul de sezon al oaspeților din această seară se dovedește a fi unul extrem de bun care cu siguranță are mari șanse să continue și după seara aceasta dacă lucrurile se vor prezenta în aceeași manieră ca până acum. Formația condusă de la margine de francezul Lamouchi se află pe locul 6 cu 7 puncte obținute până în acest moment și cu mari șanse să urce chiar mai sus de această poziție dacă jocul echipei sale se va schimba din bine în mai bine. Până acum, Rennes nu a dezamăgit în niciun meci, obținând maximul în majoritatea partidelor, singura înfrângere fiind cea din prima etapă în fața celor de la Lille, urmând ca de atunci să câștige în fața lui Bordeaux și Angers, și să remizeze pe Velodrome.

Partida se anunță destul de încinsă în această seară deoarece ambele formații sunt în căutare de puncte mai ales echipa gazdă care după succesul din etapa trecută este nevoită să continue în aceeași notă. Ținând cont și de forma excelentă a oaspeților, voi miza pe un rezultat cu cel puțin un gol marcat de ambele echipe, și chiar cu mari șanse de a vedea la finalul partidei minim trei goluri pe tabelă.

Pronosticuri Sepsi - FC Voluntari