Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Nantes vs Troyes ponturi pariuri și pronosticuri 23.04.2023

Duelul dintre Nantes și Troyes este unul programat să se joace duminică după-amiază, de la ora 16:00, acesta contând pentru runda cu numărul 32 din Ligue 1, urmând să se desfășoare pe "Stade de la Beaujoire", unde ne așteptăm ca gruparea gazdă să facă o figură frumoasă.
Nantes vs Troyes
April 23,2023
16:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Nantes vs Troyes

Nantes este fără îndoială echipa mai bună, atât din punct de vedere al valorii, cât și din punct de vedere al parcursului în această stagiune. Pentru a rămâne cât mai departe de zona retrogradării, aceasta este nevoită obțină victoria în această înfruntare, așa ne așteptăm dea totul pe teren pentru a se impune. Joacă totuși pe teren propriu, în fața unui adversar accesibil, de aceea vom merge cu încredere pe un succes al său, într-o cotă de 1.65 oferită de Betano.

Ponturi Nantes – Troyes

Peste 2,5 goluri - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Nantes

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește cu prima șansă în această confruntare, ceea ce era de așteptat. Este o echipa mai bună, fără îndoială, iar în această partidă beneficiază și de avantajul propriului teren, acolo unde suporterii vor juca cu siguranță un rol important.
  • „Canarii” nu strălucesc în campionatul intern, având în vedere faptul în prezent ocupă doar un modest loc 15, fiind la doar două puncte de zona retrogradării. Se pot lăuda însă cu un parcurs foarte bun în Cupa Franței, competiție pe care au câștigat-o în sezonul precedent, atingând din nou finala, urmând dea piept cu Toulouse.
  • Nantes este fără victorie în campionat de opt etape, în acest interval suferind cinci înfrângeri. Ultima a venit în etapa anterioară, pierzând cu 2-1 în deplasarea de la Auxerre.

ECHIPA PROBABILA: Lafont; Centonze, Castelletto, Pallois, Corchia; Blas, Sissoko, Mollet, Moutoussamy, Simon; Mostafa Mohamed

Troyes

  • Este una dintre cele mai slabe echipe angrenate în actuala ediție de Ligue 1, care dispune de un lot modest, cu care nu puate emite pretenții, aceasta având mari emoții în privința retrogradării, ținând cont de parcursul extrem de slab de până acum.
  • Oaspeții acestei înfruntări se găsesc în prezent în zonaroșie” a clasamentului, ocupând locul 18, cu 21 de puncte, fiind la zece lungimi de locul 16, ultimul ce evită retrogradarea. Până acum și-au trecut în cont patru victorii și nouă remize, suferind 18 înfrângeri, de-a lungul acestor partide înscriind 39 de goluri, primind nu mai puțin de 67.
  • Ultimul succes al celor de la Troyes a venit în urmă cu mai bine de o lună și jumătate, când se impuneau cu 2-3 în deplasarea de la Strasbourg. De atunci, aceștia au disputat nu mai puțin de 15 partide, interval în care au suferit 12 înfrângeri.

ECHIPA PROBABILA: Gallon; Palmer-Brown, Rami, Salmier; T Balde, Kouame, Agoume, Larouci; Rony Lopes, Odobert, Mama Balde

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Troyes

Pariază pe Cota 1.65 la Betano!

Plasează pariul