Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Nantes vs Toulouse ponturi și pronosticuri 13.08.2023

În prima etapă a campionatului de fotbal din Franța se vor înfrunta Nantes și Toulouse. Meciul direct are loc duminică, de la ora 16:00 pe Stadionul Stade de la Beaujoire și este transmis de Digi Sport 4, Orange Sport și Prima Sport 3.
Nantes vs Toulouse
August 13,2023
16:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Nantes vs Toulouse

Situația lui Nantes nu pare să fie mai bună decât în sezonul trecut, însă cu Toulouse în deplasare lucrurile au fost complicate. De patru luni nu a mai pierdut în această postură în meciurile oficiale din acest motiv recomand X2, cotă 1.55 la Superbet.

Ponturi Nantes – Toulouse

Peste 2,5 goluri - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Nantes

  • Cotată la 77 de milioane de euro, Nantes a avut noroc sezonul trecut pentru că a încheiat prima deasupra liniei roșii. A avut 36 de puncte, unul mai mult decât Auxerre, formație care a și retrogradat.
  • De altfel, a încheiat sezonul cu o victorie acasă 1-0 împotriva lanternei roșii în ceea ce a fost singurul succes din ultimele zece meciuri oficiale.
  • De această dată echipa începe cu Pierre Aristouy pe bancă, francezul de 43 de ani pe care l-a numit în luna mai și alături de care speră să aibă un sezon diferit. Au fost aduși 11 jucători pentru a putea să acopere lipsurile din lot. Mai mult, Nantes l-a vândut pe Ludovic Blas la Rennes în schimbul sumei de 15 milioane. A plecat și Andrei Girotto, cât și Andy Delort, amândoi în campionate din Asia.

Echipă probabilă: Lafont; Centonze, Pallois, M’Bemba, Hadjam; Moutoussamy, Chirivella; Simon, Mollet, Merlin; Ganago

Toulouse

  • Toulouse a avut parte de un sezon foarte bun la finalul căruia a reușit să obțină calificarea în cadrul Europa Conference League.
  • Calificarea lui Toulouse în cupele europene a venit după ce a trecut cu 5-1 de Nantes în ultimul act. A fost 4-0 încă de la pauză.
  • Mai mult decât atât a încheiat campania de pregătire cu victorii în fața echipelor AS Roma (2-1) și Osasuna (2-1). Au fost și singurele victorii obținute.

Echipă probabilă: Restes; Desler, Costa, Nicolaisen, Diarra; Casseres, Sierro; Aboukhlal, Genreau, Suazo; Dallinga

Pariază la Superbet pe meciurile din fotbalul francez

Plasează pariul