Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Nantes vs Strasbourg ponturi pariuri și pronosticuri 07.05.2023

Duminică, 7 mai, de la ora 16:00 va avea loc meciul Nantes vs Strasbourg, contând pentru etapa cu numărul 34 în Ligue 1, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!
Nantes vs Strasbourg
May 07,2023
16:00

Ponturi Nantes vs Strasbourg

GG - cotă 1.60 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Nantes vs Strasbourg

Se anunță un duel tensionat, extrem de important, asta pentru că cele două echipe sunt în luptă directă pentru evitarea retrogradării. Mă aștept ca miza partidei să își spună cuvântul și să asistăm la un meci închis, cu puține goluri. Recomand pronosticul „sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.85 la Unibet!

Nantes

  • Nantes traversează o perioadă grea, aceștia având un singur succes în ultimele 10 partide. În aceast timp a fost eliminată din 16-imile Europa League de Juventus și a pierdut finală Cupei Franței, 1-5 cu Toulouse.
  • Echipa pregătită de Koumbouare a căzut pe locul 17 în Ligue 1, loc retrogradabil, cu 32 de puncte. Ultimul joc disputat a fost cu Brest în deplasare, pierdut cu 2-0.
  • Trebuie să știi că Nantes a câștigat un singur meci din ultimele 8 cu Strasbourg. Crezi că se poate impune? 2.65 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Lafont – Centonze, Castelletto, Pallois, Merlin – Girotto, Moutoussamy – Guessand, Sissoko, Ganago – Mohamed

Strasbourg

  • Strasbourg vine după o înfrângere la limită, 1-2 pe teren propriu cu Lyon, asta după două victorii consecutive: 3-1 cu AC Ajaccio și 0-2 cu Reims.
  • În Ligue 1, oaspeții tremură pentru prezența în prima ligă și în sezonul următor. După 33 de etape, Strasbourg este pe locul 16 în clasament, cu 32 de puncte, la fel ca Nantes.
  • Trebuie să știi că echipa pregătită de Julien Stephen a câștigat 5 din ultimele 8 dueluri directe cu Nantes. Se impune din nou? 2.60 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Sels – Perrin, Djiku, Le Marchand – Guilbert, Aholou, Bellegarde, Sobol – Diarra, Sanson – Diallo

Pariază pe COTA 1.85 la Unibet!

Plasează pariul