Nantes - Monaco. Situație dificilă la clubul monegasc.

Prima etapă din Ligue 1 continuă cu o serie impresionantă de partide care cu siguranță vor anima ziua iubitorilor de fotbal, rundă așteptată cu sufletul la gură de fanii echipelor ce se vor duela începând cu ora 21:00. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre Nantes și Monaco, partidă ce se va disputa pe Stade de la Beaujoire și va alinia la centru două formații care se vor lupta pe fronturi diferite în acest nou sezon.
nantes monaco

Nantes, gazda acestei partide, pornește cu a doua șansă la victorie conform cotelor oferite de casele de pariuri, acest lucru ne fiind o mirare pentru nimeni deoarece se cunoaște diferența clară de valoare între aceasta și formația combatantă. Nantes este antrenată de  Miguel Cardoso și este pregătit să se lupte încă odată pentru primele poziții din campionatul francez, deși lupta va fi extrem de dificilă pentru a-și atribui un loc de UEL la finalul sezonului. Pregătirea de vară a fost una relativ cei de la Nantes care au încercat pe cât posibil să formeze o echipă mult mai competitivă ca anul trecut, amicalele dând roade pe alocuri pentru verzi. Rămâne de văzut totuși care va fi atitudinea jucătorilor din teren.

Monaco, oaspetele acestei partide, vine pe terenul celor de la Nantes  cu gândul să debuteze cu dreptul în noul sezon, dar vom vedea dacă lucrurile se vor prezenta bine pentru monegasci. Echipa condusă de la margine de Leonardo Jardim a fost destul de departe sezonul trecut de titlu, având destule probleme la nivelul formației. Monaco s-a despărțit de mulți jucători vara aceasta, iar cu siguranță situația este incertă pentru sezonul acesta dacă echipa nu va avea un start bun de campionat. Nu mai puțin de 8 fotbaliști din prima linie au plecat de la clubul monegasc printre care se numără Diakhaby, Ghezzal, Lemar, Joao Moutinho, Fabinho sau Kongolo. Golovin de la TSKA și Guebelles de la Lyon sunt cele mai importante achiziții pentru monegasci care vor avea mult de tras în acest sezon. Amicalele au constituit o problemă pentru Monaco care a încasat destul de multe goluri, arătând o slăbiciune pe faza de apărare.

Leonardo Jardim are încredere în fotbaliștii săi că se vor descurca destul de bine în această deplasare în care primesc totuși o cotă extrem de mare, 2.40, majoritatea specialiștilor crezând mai mult în echipa lui Tătărășanu. Monegascii au totuși o experiență în plus în vederea abordării unor asemenea jocuri, iar dacă aceasta se va simți pe teren, cu siguranță că monegascii vor reuși să se impună, dar cu foarte mari șanse ca Nantes să reușească să marcheze.

Pronosticuri West Ham - Chelsea