Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Montpellier vs Rennes ponturi pariuri și pronosticuri 23.04.2023

Confruntarea dintre Montpellier și Rennes este una programată să se joace duminică seara, de la ora 18:05, aceasta contând pentru runda cu numărul 32 din Ligue 1, urmând să se desfășoare pe "Stade de la Mosson", unde ne așteptăm ca golurile să nu lipsească.
Montpellier vs Rennes
April 23,2023
18:05

Ponturi pariuri și pronostic analizat Montpellier vs Rennes

Rennes este fără îndoială o echipă mai valoroasă, care în mod normal ar trebui obțină un rezultat pozitiv, mai ales are mare nevoie de puncte pentru a rămâne cât mai aproape de zona europeană. Nu este exclus se impună, însă ne așteptăm ca Montpellier marcheze minim un gol, așa cum a făcut-o în fiecare din ultimele nouă partide disputate. Așadar, mergm pe varianta „ambele marchează„, într-o cotă de 1.70 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Montpellier – Rennes

Oaspeții câștigă - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Montpellier

  • În ciuda faptului este echipa gazdă și are de partea sa avantajul propriului teren, pornește cu șansa a doua în această confruntare, așa cum era și normal de altfel, urmând totuși înfrunte o adversară mai puternică, ce are și pretenții mult mai mari.
  • Înainte de disputarea acestei partide, formația gazdă se găsește în a doua jumătate a clasamentului din Ligue 1, ocupând mai exact locul al 13-lea, cu 37 de puncte, neavand emoții prea mari în privința retrogradării, fiind la opt puncte de locul 17, primul ce duce în eșalonul secund.
  • Cei de la Montpellier au moralul afectat înainte de această confruntare, având în vedere faptul vin după trei meciuri fără succes. Au remizat mai întâi cu Marseille, urmând apoi două înfrângeri, pierzând de fiecare dată cu 2-1, cu Toulouse acasă, dar și cu Lille în deplasare.

ECHIPA PROBABILA: Lecomte; Sacko, Jullien, Kouyate, Sylla; Ferri, Chotard; Nordin, Savanier, Wahi; Khazri

Rennes

  • Vorbim de una dintre echipele de top din Ligue 1, care în ultimii ani a reprezentat Franța în mod constant în competițiile europene. Așadar, pe lângă faptul are un plus de valoare, aceasta are și mai multă experiență, motiv pentru care pornește ca favorită la casele de pariuri, chiar dacă nu va avea o misiune facila.
  • Oaspeții acestei partide se situează în prezent pe poziția a șasea a clasamentului din Ligue 1, fiind la trei puncte de ultimul loc european, ocupat de Lille, care are însă cu un meci în plus. Cele 31 de etape de până acum le-au adus 16 victorii și cinci remize, suferind zece înfrângeri, în toate aceste partide înscriind 51 de goluri, primind 33.
  • După două înfrângeri, cu Lens și Lyon, cei de la Rennes au obținut un succes. În ultimul joc, aceștia au primit viziat celor de la Reims, cu care au făcut spectacol, impunându-se cu un categoric 3-0, astfel au un moral bun înainte de acest duel.

ECHIPA PROBABILA: Mandanda; Traore, Omari, Theate, Meling; Tait, Ugochukwu, Bourigeaud; Doku, Kalimuendo, Gouiri

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Montpellier

Pariază pe Cota 1.70 la Betano!

Plasează pariul