Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Montpellier vs Lens ponturi pariuri si pronosticuri 25.02.2023

Etapa cu numărul 25 din cadrul campionatului francez propune duelul dintre Montpellier și Lens, acesta fiind programat să se joace sâmbătă, în dată de 25 februarie, de la ora 22:00, urmând să se desfășoare pe "Stade de la Mosson".
Montpellier vs Lens
February 25,2023
22:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Montpellier vs Lens

Lens se descurcă mult mai bine decât adversara sa în actuala stagiune, însă în ciuda acestui aspect nu vom merge pe mâna saurmând totuși  joace în deplasare. De asemenea, Montpellier este în ușoară creștere de formăașa  ne așteptăm  aibă un cuvânt de spus în această confruntare. Anticipăm un meci pe cinste, în care spectacolul nu va lipsi, de aceea mizăm pe varianta golurilor, într-o cotă de 1.88 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Montpellier – Lens

2 pauză / 2 final - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Montpellier

  • În ciuda faptului  este echipa gazdă și are de partea sa avantajul propriului teren, pornește cu șansă a doua la casele de pariuri, urmând ce-i drept  înfrunte o adversara mai puternică, ce are un parcurs mult mai bun în actuală ediție de campionat.
  • Înainte de disputarea acestei etape, gruparea gazdă se află pe un modest loc 14, cu 26 de puncte, fiind la șapte lungimi de zona retrogradării. Pe parcursul celor 24 de runde de campionat, aceasta a izbutit opt victorii și două remize, pierzând de 14 ori, în urma acestor dueluri marcând 35 de goluri, primind cu zece mai multe.
  • Montpellier este într-o ușoară creștere de formăavând în vedere faptul  vine după două victorii, învingând-o mai întâi pe Brest cu un categoric 3-0, pe teren propriu, impunânduse apoi la scor minim în deplasarea de la Troyes.

ECHIPA PROBABILA: Lecomte; Sacko, Jullien, Kouyate, Sylla; Ferri, Leroy; Nordin, Khazri, Maouassa; Wahi

Lens

  • Este una dintre marile surprize ale acestei ediții de Ligue 1, care are un parcurs foarte bun, mult peste așteptările saleaceastă fiind angrenată în lupta pentru locurile europene, sperând chiar la calificarea în grupele Champions League.
  • Înainte de disputarea acestei etape, gruparea vizitatoare se află pe treaptă a patra a clasamentului, cu 49 de puncte, fiind la un singur punct de poziția a treia, ocupat de AS Monaco. Cele 24 de runde de campionat i-au adus 14 victorii și șapte remize, suferind trei înfrângeriîn urma acestor jocuri înscriind 38 de goluri, primind de două ori mai puține.
  • După patru partide de campionat fără succes, cei de la Lens au reușit o victorie în ultima etapăaceștia impunânduse cu un categoric 3-1 în duelul de pe teren propriu cu Nantes, astfel  au un moral bun înainte de această înfruntare.

ECHIPA PROBABILA: Samba; Gradit, Danso, Medina; Frankowski, Samed, Fofana, Machado; Thomasson, Fulgini; Sotoca

Pariaza pe Cota 1.88 la Betano!

Plasează pariul