Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Montpellier vs Le Havre ponturi și pronosticuri 13.08.2023

Duminică, de la ora 16:00, Montpellier va juca pe Stade de la Mosson împotriva lui Le Havre. Partida dintre ele face parte din suita de evenimente programate în runda 1 din Ligue 1 și este transmisă de Orange Sport și Prima Sport 4.
Montpellier vs Le Havre
August 13,2023
16:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Montpellier vs Le Havre

De aproape trei ori mai valoroasă decât nou-promovata Le Havre, Montpellier este de așteptat să câștige, dar va trebui să joace ultra-ofensiv pentru c Le Havre nu prea primește multe goluri. Din acest motiv cred că va fi lăsată să stea în jumătatea adversă. Astfel, vă recomand Montpellier va avea mai multe șuturi pe poartă, cotă 1.50 la Superbet.

Ponturi Montpellier – Le Havre

ambele marchează - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Montpellier

  • Montpellier a încheiat sezonul trecut cu o victorie pe terenul celor de la Reims. 3-1 a indicat atunci tabela unui meci controlat în totalitate de oaspeți și care le-a permis să încheie pe locul 12.
  • Montpellier a impresionat prin numărul mare de goluri înscrise, 65, dar în același timp a fost și una dintre echipele care au primit cele mai multe goluri, 62.
  • Elye Wahi (20 ani/atacant) a fost omul care a înscris 19 goluri pentru Montpellier în runda anterioară. El este și cel mai bine văzut jucător din punct de vedere al cotei de piață. 35 de milioane de euro valorează Elye conform site-urilor de specialitate.

Echipă probabilă: Lecomte; Sacko, Jullien, Kouyate, Sylla; Ferri, Chotard; Al-Tamari, Savanier, Fayad; Khazri

Le Havre

  • Formația Le Havre a revenit în prima ligă de fotbal a Franței datorită locului 1 pe care a terminat în Ligue 2. 75 de puncte a avut aceasta, 3 mai multe decât Metz.
  • Mulțumită de performanța obținută, conducerea clubului a decis să meargă pe mâna tânărului Luka Elsner. Managerul în vârstă de 41 de ani a semnat în vara anului trecut un contract valabil pe trei ani.
  • Drept urmare, cu obiectivul de a se salva de la retrogradare, Le havre a cheltuit doar aproximativ 3 milioane de euro, dar a adus 12 jucători, mare parte dintre ei din postura de jucători fără angajament.

Echipă probabilă: Desmas; El Hajjam, Sangante, Lloris, Operi; Targhalline, Kuzyaev, Soumare; Casimir, Alioui, Grandsir

Pariază la Superbet pe meciurile de fotbal din top 5 campionate!

Plasează pariul