Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Montpellier vs Angers ponturi pariuri și pronosticuri 05.03.2023

Confruntarea dintre Montpellier și Angers este una programată să se joace duminică, în data de 5 martie, de la ora 16:00, aceasta contând pentru runda cu numărul 26 din Ligue 1, urmând să se desfășoare pe "Stade de la Mosson", unde ne așteptăm că gruparea gazdă să facă o figură frumoasă.
Montpellier vs Angers
March 05,2023
16:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Montpellier vs Angers

Montpellier are un plus de valoare, dar și un parcurs mult mai bun în actuala ediție de campionat, așa avem pretenții de la aceasta. Beneficiază de avantajul propriului teren, unde suporterii ar trebui joace un rol important, de aceea, bazandu-ne și pe forma pe care o traversează, vom miza pe un succes al său. Recomandarea noastră primește o cotă de 1.85 la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Montpellier – Angers

Peste 1,5 goluri - Cota 1.44⭐
Pariază acum

Montpellier

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește cu prima șansă în această confruntare, ceea ce era de așteptat, fiind fară îndoială o echipă mai valoroasă, având de asemenea și un parcurs mult mai bun în campionat.
  • Gazdele acestei înfruntări se situează în prezent pe treapta a 14-a a clasamentului din Ligue 1, cu 27 de puncte, fiind la șase lungimi de zona retrogradării. Cele 25 de etape le-au adus opt victorii, trei remize și 14 înfrângeri, în urma acestor confruntări marcând 36 de goluri, primind cu zece mai multe.
  • Montpellier este pe o pantă ascendentă din punct de vedere al formei, având în vedere faptul vine după trei partide consecutive fară eșecMai întâi, aceasta a învins-o pe Brest cu un categoric 3-0, pe teren propriu, impunandu-se apoi la scor minim în deplasarea de la Troyes, pentru în cele din urmă termine la egalitate cu Lens, surpriza acestei ediții de campionat.

ECHIPA PROBABILA: Lecomte; Sacko, Jullien, Kouyate, Sylla; Ferri, Chotard; Nordin, Savanier, Maouassa; Wahi

Angers

  • Dacă ținem cont de parcursul pe care îl are în actuala ediție de campionat, putem spune fară stăm pe gânduri este cea mai slabă echipă din Ligue 1, așa agențiile de pariuri au toate motivele o dea ca outsidera în această confruntare, mai ales joacă în deplasare.
  • Oaspeții acestei înfruntări sunt ultimii în clasament, cu doar zece puncte, având șanse infime la evitarea retrogradării, având în vedere faptul sunt la nu mai puțin de 12 puncte de locul 16, ultimul ce se salvează.
  • Până acum au obținut doar două victorii, remizând de patru ori, suferind 19 înfrângeri, în toate aceste partide marcând 21 de goluri, primind 53.

ECHIPA PROBABILA: Bernardoni; Valery, Blazic, Hountondji, Ghoulam; Bentaleb, Mendy, Abdelli; Sima, Niane, Salama

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Angers în campionat

Pariază pe Cota 1.85 la Betano!

Plasează pariul