Monaco - Lille. Spectacolul serii se mută în Principat.

A doua etapă din Ligue 1 continuă cu o serie impresionantă de partide care cu siguranță vor anima ziua iubitorilor de fotbal, rundă așteptată cu sufletul la gură de fanii echipelor ce se vor duela începând cu ora 18:00. Una din partidele serii este cea dintre Monaco și Lille, meci programat de la ora 9 seară. Fosta campioană a Franței își dorește să continue în această ascensiune în care se află și după acest joc, în timp ce Lille este pregătită să mai facă o victimă, duelul putând fii urmărit pe Digi Sport 3.
monaco lille

Monaco, gazda acestei partide, vine pe terenul propriu  cu gândul să continue ascensiunea în noul sezon, dar vom vedea dacă lucrurile se vor prezenta bine pentru monegasci. Echipa condusă de la margine de Leonardo Jardim a fost destul de departe sezonul trecut de titlu, având destule probleme la nivelul formației. Monaco s-a despărțit de mulți jucători vara aceasta, iar cu siguranță situația este incertă pentru sezonul acesta. Nu mai puțin de 8 fotbaliști din prima linie au plecat de la clubul monegasc printre care se numără Diakhaby, Ghezzal, Lemar, Joao Moutinho, Fabinho sau Kongolo. Cu toate acestea, start-ul de sezon a fost perfect pentru echipa din Principat care a reușit să câștige în fața echipei lui Tătărușanu, scor 1-3, și iată cum își dovedește calitatea prin jucătorii rămași la echipă.

Lille, oaspetele acestei partide, pornește cu a doua șansă la victorie conform cotelor oferite de casele de pariuri deoarece nu va avea de partea sa publicul de pe terenul propri, dar nici un lot care să se înfățișeze a fi mai bun decât cel al monegascilor. Lille este antrenată de  Christophe Galtier și speră ca sezonul acesta să nu se mai lupte pentru ultimele poziții din Ligue 1. Pregătirea de vară a fost una relativ cei de la Lille care a încercat pe cât posibil să formeze o echipă mult mai competitivă ca anul trecut. Acest lucru a fost reușit în mare măsură de antrenorul francez care a debutat cum nu se putea mai bine în noul sezon pe banca celor de la Lille. Aceasta a reușit să câștige primul joc contra celor de la Rennes pe teren propriu, scor 3-1. Jocul a fost unul excelent, mai ales că fotbaliștii francezului au arătat o mobilizare fantastică după primirea golului, egalând imediat după aceea, și practicând un fotbal foarte solid și eficient după pauză.

Ambele formații au impresionat în prima etapă a acestui sezon, fiind de părere că au loturi cu fotbaliști de calitate care vor avea un cuvânt de spus anul acesta în Ligue 1. Rămâne de văzut care va fi abordarea în start-ul jocului a celor de 22 de jucători prezenți pe teren, dar cred că ar trebui să ne așteptăm la un fotbal deschis, cu multe faze de poartă, cel puțin 3 goluri putând fi înregistrate pe tabelă, și chiar unul de către cei de la Lille care prezintă o cotă foarte bună la marcarea unui gol.

Pronosticuri RB Leipzig - RB Salzburg