Monaco - Angers. Oaspeții au o șansă importantă în Principat de a scoate măcar un punct

Etapa intermediară din Franța ne oferă câteva partide interesante în această zi de marți, iar una dintre acestea este cea dintre Monaco și Angers, programată de la ora 20:00 pe Stade Louis II.
monaco Angers

Monaco are un start de sezon complet diferit față de precedentele, dar în sens negativ, Leonardo Jardim fiind conștient de puterea echipei sale din punct de vedere valoric, încercând de la meci la meci să schimbe câte ceva, dar pare că situația de la clubul monegasc nu se va schimba într-un ritm pozitiv prea curând dacă investițiile nu vor apărea din nou. Monaco se află pe locul 16, o poziție dezastruoasă pentru formația din Principat care în anii trecuți se lupta la campionat sau cupele europene, acumulând de-a lungul acestor etape nu mai puțin de 6 puncte, un procentaj extrem de mic care ar trebui să se schimbe cât se poate de curând. Monaco putea sparge gheața acum câteva săptămâni când reușea să conducă Marseille-ul în derby-ul de pe arena proprie, însă OM a întors și iată cum monegascii rămân cu o singură victorie, remizând în alte două jocuri de la acea partidă, contra celor de la Toulouse și Nimes, ambele cu scorul de 1-1.

Monaco echipa probabila: Benaglio – Henrichs, Jemerson, Glik, Sidibe – Bennasser – Chadli, Tielemans, Aholou, Grandsir – Falcao

Angers rămâne totuși o echipă de plutonul clasamentului în Ligue 1 care își păstrează această poziție, aflându-se în acest moment în parametri obiectivului stabilit de conducerea clubului. Formația condusă de la margine de francezul Moulin a reușit să depășească situația mai puțin favorabilă din primele jocuri, și iată cum alb-negrii par să fie renăscut de câteva săptămâni în care au izbutit 3 rezultate pozitive contra unor formații ce au loturi destul de valoroase. Lille și Dijon au căzut pradă celor de la Angers pe care a reușit să le învingă cu 1-0 și respectiv 3-1, dovedind încă odată că eficiența la finalizare și buna așezare defensivă pot face minuni în orice moment al jocului. Weekendul trecut nu a mai adus și al treilea succes consecutiv însă a bifat măcar un egal în dreptul alb-negrilor, un punct scos pe teren propriu cu Toulouse.

Angers echipa probabila: Butelle – Manceau, Thomas, Pavlovic, Capelle – N’Doye, Santamaria, Mangani – Reine-Adelaide, Bahoken, Tait

Monegascii de 2 ani de zile nu au avut nicio problemă contra celor de la Angers pe care i-au bătut cam pe oriunde i-au prins însă în acest moment situația stă complet diferit, iar aceștia primind din partea bookmakerilor o cotă de 1.9 la victorie pe teren propriu spune totul despre puterea acestora, și ce pot realiza contra oricărei echipe. Voi miza astfel pe un gol marcat de Angers în această deplasare.

Pont pariuri Franța - Germania