Metz - Orleans. Deplasare dificilă pentru galbeni.

Runda cu numărul 2 din liga a doua franceză își deschide porțile în această zi de vineri cu o serie de partide ce se anunță spectaculoase pe alocuri datorită formațiile care se vor confrunta. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre Metz și Orleans, programat de la ora 21:00 pe Stade Municipal Saint-Symphorien. Partida se anunță extrem de disputată deoarece vom avea în față două formații concentrate mai mult pe ofensivă, iar acest lucru poate aduce multe goluri pe tabelă.
Orleans – Sochaux

Metz, gazda acestei dispute, pornește conform cotelor oferite de casele de pariuri cu prima șansă la victorie, fapt ce nu miră de fapt pe nimeni dacă ne raportăm la valoarea lotului de jucători și la experiența acesteia. Metz a retrogradat din păcate sezonul trecut, realizând unul dintre cele mai slabe campionate în primul eșalon, reușind spre final oarecum să își revină, dar fără folos. Se vede nevoită să lupte din greu sezonul acesta ca să se ridice iar, dar cu siguranță va izbuti acest lucru dacă își va menține jocul extrem de agresiv pe fază ofensivă. Metz a reușit să câștige primul joc din acest sezon de liga a 2-a în fața celor de la Brest, chiar pe terenul acestora, dominând în mare parte întreaga partidă, lipsindu-i luciditatea la finalizare deoarece scorul putea fi mult mai mare.

Orleans, oaspetele acestui joc, vine pe terenul celor de la Metz cu gândul să facă uitat începutul de campionat, deși diferența de valoare și de experiență își va pune amprenta. Galbenii au reușit să rămână în primul eșalon sezonul trecut, și iată cum se bate încă odată în cea de a doua ligă franceză care se dovedește a fi destul de puternică dacă privim la loturile de jucători și la numele acestora. Orleans nu a debutat cum și-ar fi dorit în această cursă a noului sezon, pierzând în prima etapă pe teren propriu contra celor de la Lens, scor 0-2, iar lucrurile par a fi cu aceleași probleme ca în sezonul trecut: apărarea. Compartimentul defensiv este cel care suferă cel mai mult, Orleans fiind nevoită să accelereze forța ofensivă pentru a crea un echilibru în acest context.

Gazdele cred că sunt pe deplin favorite în acest joc, neexistând nici urmă de îndoială în această privință, scorul fiind cea mai mare problemă. Metz are toate șansele să facă instrucție cu cei de la Orleans dacă vor fi mai curajoși și mai atenți pe faza ofensivă, astfel că scorul poate fi cu două sau trei goluri mai multe pentru formația gazdă.

Pronosticuri AEK Larnaca - Sturm Graz