Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Marseille vs Reims ponturi și pronosticuri 12.08.2023

Începând cu ora 18:00, pe Stade Velodrome din Marsilia are loc meciul dintre Olympique Marseille și Reims, duel din cadrul rundei inaugurale din Ligue 1. Digi Sport 3 transmite acest duel.
Marseille vs Reims
August 12,2023
18:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Marseille vs Reims

Cel mai probabil Marseille va apela cumva la menajarea unor jucători cheie pentru returul cu Panathinaikos din Champions League. Rezultat obținut acolo este mai important decât cel de sâmbătă și atunci vă recomand ambele marchează, cotă 1.75 la Superbet.

Ponturi Marseille – Reims

ambele marchează - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Marseille

  • Începând cu sezonul acesta Olympique Marseille va avea un nou tehnician și este vorba despre spaniolul Marcelino. Managerul în vârstă de 57 de ani a semnat un contract valabil pe două sezoane.
  • A reușit să transfere jucători pentru a face un lot mai competitiv, iar în total a cheltuit aproximativ 50 de milioane de euro. Ndiaye, Ismaila Sarr, Renan Lodi, Ruslan Malinovskyi, Kondogbia, Amine Harit și Ruben Blanco au costat bani, iar Pierre Emerick Aubameyang a venit gratis.
  • Pe de altă parte, francezii vor juca săptămâna viitoare un meci crucial. Trebuie să remonteze eșecul cu 0-1 din turul III preliminar al Ligii Campionilor în care au jucat la Atena, cu Panathinaikos.

Echipă probabilă: Lopez; Clauss, Gigot, Balerdi, Lodi; Sarr, Veretout, Kondogbia, Ouanhi; Ndiaye, Aubameyang

Reims

  • Conducerea clubului din Reims merge pe mâna belgianului numit în luna octombrie a anului trecut. Will Still are 30 de ani și a reușit să încheie pe locul 11 la finalul sezonului trecut.
  • Clubul din Reims a cheltuit și el ceva pentru a aduce câțiva jucători pe toate posturile. Drept urmare, aproximativ 30 de milioane de euro au costat cei șase jucători aduși.
  • Keito Nakamura, Joseph Okumu, Teddy Teuma, Amine Salama, Oumar Diakite, și Reda Khadra au venit la Reims.

Echipă probabilă: Diouf; Foket, Abdelhamid, Okuma, Wilson-Esbrand; Munetsi, Matusiwa; Richardson, Khadra, Diakite; Flips

Pariază la Superbet pe meciurile de fotbal din Ligue 1!

Plasează pariul