Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Marseille vs Montpellier ponturi pariuri și pronosticuri 31.03.2023

Vineri, 31 martie, de la ora 22:00, Marseille primește vizita celor de la Montpellier pe „Stade Vélodrome”, meci din etapa cu numărul 29 în Ligue 1. Vedem goluri?
Marseille vs Montpellier
March 31,2023
22:00

Ponturi Marseille vs Montpellier

peste 2.5 goluri - cotă 1.55 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Marseille vs Montpellier

Marseille este destul de inconstantă, iar Montpellier este cu moralul ridicat după evoluțiile foarte bune din ultima perioadă. Mă aștept la un duel cu multe goluri, așa cum au fost și precedentele întâlniri. Recomandarea mea este pronosticul „peste 2.5 goluri”, la o cotă de 1.70 la NetBet!

Marseille

  • OM este pe o pantă ascendentă, aceștia fiind neînvinși în ultimele 3 etape, timp în care au reușit victorii cu Rennes și Reims, dar și o remiză, cu Strasbourg.
  • Echipa de pe „Velodrome” este pe locul secund în Ligue 1, cu 59 de puncte strânse în 28 de etape, cu șanse minime la titlu, fiind la 7 lungimi în spatele liderului PSG.
  • Trebuie spus că trupa pregătită de Igor Tudor nu a mai pierdut cu Strasbourg din 2018! Se impun în acest joc? 1.42 este cota la victorie!
  • Ruiz, Harit și Kolasinac au probleme medicale și nu vor juca în acest meci, iar Balerdi este suspedat.

ECHIPA PROBABILĂ: Pau Lopez – Mbemba, Gigot, Rongier – Clauss, Veretout, Guendouzi, Nuno Tavares – Under, Sanchez, Malinovskyi

Montpellier

  • Montpellier traversează cea mai bună perioadă a sezonului, aceștia fiind neînvinși în ultimele 6 etape, timp în care au obținut 5 victorii și o remiză.
  • În urma acestor rezultate, oaspeții au urcat până pe locul 11 în clasament, cu 36 de puncte, fiind fără grijile retrogradării.
  • Montpellier a câștigat o singură dată pe terenul celor de la Marseille în ultimii 10 ani. Crezi că poate produce surpriza? 7.00 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Lecomte – Sacko, Jullien, Kouyate, Sylla – Savanier, Chotard, Nordin, Khazri, Mavididi – Wahi

Pariază pe COTA 1.70 la NetBet!

Plasează pariul