Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Marseille vs Lorient ponturi și pronosticuri 14.01.2023

Sâmbătă, de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 3, Orange Sport și Prima Sport 4 se poate urmări meciul dintre OM și Lorient. Jocul de pe Stade Velodrome face parte din runda cu numărul 19 a Ligue 1, ultima a turului.
Marseille vs Lorient
January 14,2023
20:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Marseille vs Lorient

În patru din ultimele lor întâlniri directe spectacolul a fost la cote înalte și tabela s-a modificat în cel puțin trei rânduri. Aș vrea să cred că același lucru se va întâmpla și sâmbătă pentru că se vor duela două echipe care au înscris cel puțin două goluri în fiecare joc din 2023. Peste 2.5 goluri este recomandarea mea, cotă1.65 la Superbet.

Ponturi Marseille – Lorient

Clara Burel +4.5 game-uri - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Marseille

  • Mereu o concurentă la locurile care asigură prezența în cupele europene, Olympique Marseille nu face rabat nici de această dată. Aceasta este ocupanta locului al treilea, cu 39 de puncte.
  • Este la opt puncte distanță față de liderul PSG, dar nu ar zice nu unui loc 2 la finalul sezonului, care o duce direct în grupele Champions League.
  • Este pe val, tocmai ce a reușit o victorie în deplasare. A fost etapă intermediară în Franța, iar OM a trecut cu scorul de 2-0 de Troyes, datorită reușitelor lui Mbemba și Veretout. A fost cea de-a patra victorie consecutivă și a treia din 2023.

Echipă probabilă: Lopez – Mbemba, Gigot, Balerdi – Kabore, ROngier, Veretout, Kolasinac – Under, Guendouzi – Sanchez

Lorient

  • În runda anterioară din campionat a reușit să joace foarte bine și drept urmare a rămas neînvinsă după ce a primit vizita monegascilor de la AS.
  • Lorient chiar a condus cu 2-1 până în prelungirile meciului, atunci când sub presiuni a cedat în cel de-al doilea minut și scorul a fost 2-2.
  • În clasament se vede că nu este întâmplător jocul său decent. Se află pe locul 6, cu 32 de puncte, la două puncte de locurile de cupe europene.

Echipă probabilă: Mannone – Kalulu, Meita, Talbi, Le Goff – Abergel, Innocent – Qattara, Le Fee, Cathline  Moffi

Pariază la Superbet pe meciurile din Ligue 1!

Plasează pariul