Marseille - Toulouse. Gazdele promit spectacol pe Velodrome.

În această zi de vineri se dă start-ul unui nou sezon de Ligue 1. Așteptarea a luat sfârșit, iar publicul francez va putea urmări încă din acest început de august un nou sezon de fotbal spectacol. Jocul care deschide acest nou sezon este cel dintre Marseille și Toulouse, o partidă care va alinia la centru două formații ca cu siguranță vor trage cortina în cel mai spectaculos mod, Stade Velodrome fiind scena pe care se va realiza acest lucru de la ora 21:45
marseille Toulouse

Marseille, gazda acestei prime etape, pornește conform caselor de pariuri cu prima șansă la victorie, având în fapt un lot mult mai valoros și mai experimentat. Formația condusă de la margine de Rudi Garcia este pregătită să realizeze un sezon mult mai bun decât cel precedent, dar are nevoie de o concentrare mai puternică și bineînțeles de noroc în momentele mai puțin bune din cadrul clubului. Marseille, finalista sezonului trecut de UEL, a rămas în același efectiv, astfel că omogenitatea este principala armă a echipei lui Rudi Garcia, fiind pregătită astfel să atace primele poziții cu aceeași Thauvin, Germain, Payet sau Cabella. Perioada de pregătire nu a fost chiar atât de eficientă pentru Marseille care nu a reușit decât o victorie împotriva celor de la Nantes, în majoritatea partidelor primind cel puțin un gol, lucru care ar trebui să tragă un semnal de alarmă în compartimentul defensiv care într-adevăr, nici sezonul trecut nu se prezenta foarte bine.

Toulouse, oaspetele acestui joc din prima etapă, pleacă cu a doua șansă la victorie conform caselor de pariuri, lucru care nu miră pe nimeni dacă privim la faptul că aceasta nu deține un lot care să emită pretenții prea mari la toate cele trei puncte, mai ales că presiunea de pe Velodrome poate cădea destul de puternic pe umerii fotbaliștilor lui Toulouse. Formația condusă de la margine de francezul Alain Casanova este pregătită să nu mai treacă prin aceleași emoții ca anul trecut în legătură cu evitarea retrogradării și va încerca pe cât posibil să se claseze pe o poziție cât mai liniștitoare din acest punct de vedere. AC Ajaccio nu a reușit să facă față duelului din barajul pentru promovare, și astfel Toulouse are ocazia să mai joace încă un sezon în Ligue 1. Perioada de pregătire a fost eficientă pentru clubul lui Casanova care a înțeles unde mai este de lucrat, și speră să rezolve probleme cât se poate de repede.

Formația lui Rudi Garcia îi va fi destul de greu în acest început de sezon până se va așeza din nou jocul formației sale, dar cred că datorită omogenității care se regăsește la Marseille, forma bună de joc poate apărea relativ repede, depinzând foarte mult de atitudinea fotbaliștilor din teren. Payet&Co trebuie să debuteze cu dreptul și să întrețină spectacolul de pe Velodrome cu cel puțin 3 goluri pe tabelă, având forța să reușească acest lucru.

Pronosticuri Bulgaria - Cipru