Marseille - Rennes. Două formații care ne-au obișnuit cu spectacolul.

Ultimul joc al rundei a 3-a din Ligue 1 va alinia la centru două formații ce ne-au obișnuit în anii precedenți cu partide spectaculoase la care speră de altfel și fanii în această seară. Este vorba de partida dintre Marseille și Rennes, programată de la ora 22:00 pe Stade Velodrome și va putea fi urmărită în exclusivitate pe DigiSport 2.
marseille rennes

Olympique Marseille va primi vizita celor de la Rennes, fiind în calitate de gazdă a acestei partide, și primind din partea bookmakerilor prima șansă la victorie datorită lotului net superior din punct de valoric, dar și din punct de vedere al experienței. Formația lui Rudi Garcia încă nu este pregătită 100% să se lupte la campionat, având nevoie de câteva jocuri pentru ca aceasta să își intre în ritmul obișnuit. După victoria incontestabilă din prima etapă contra lui Toulouse, scor 4-0 în care Payer și Germain au făcut legea pentru Marseille, aceasta din păcate a și bifat prima înfrângere din noul sezon, în fața celor de la Nimes, scor 3-1. OM trebuie să schimbe ceva din punct de vedere defensiv deoarece se comit foarte multe greșeli care aparent i-au costat maxim etapa trecută, fiind nevoită să nu le mai facă în jocul din această seară pentru că se poate lovi de un rezultat în oglindă.

Rennes vine pe Stade Velodrome cu dorința de a oferi fanilor a doua victorie din noul sezon, deși este conștientă că acest succes este extrem de dificil de obținut mai ales dacă privim la jocul prestat de oaspeți în ultima vreme. Echipa condusă de la margine de Sabri Lamouchi are în plan o nouă calificare în grupele UEL, dar pentru acest lucru va fi nevoită să lupte mult mai intens pentru aceasta, mai ales că diferența de valoare este destul de mare între ea și celălalte combatante, dar cu multă muncă și puțină șansa poate ajunge la acest vis. Rennes nu a debutat cum și-ar fi dorit în Ligue 1, pierzând pe terenul lui Lille scor 3-1 după ce a reușit să deschidă scorul, dar a reușit să își revină rapid grazie victoriei din etapa trecută contra celor de la Angers, rezultat obținut chiar în fața fanilor.

Cele două formații promit spectacol pe Velodrome, Rennes venind să obțină măcar un punct în aceast deplasare dacă jocul nu va curge în ritmul pe care și-l doresc fotbaliștii lui Lamouchi. De aceea, voi evita pariul pe soliști și voi miza pe un meci cu minim un gol marcat de ambele formații, având șanse mari să asistăm chiar la cel puțin 3 goluri pe tabelă.

Pronosticuri Schalke 04 - FC Porto