Marseille - Guingamp. Egalul nu este o soluție pentru niciuna dintre formații

Meciul care închide ziua în Franța este cel dintre Marseille și Guingamp, programat de la ora 22:00 pe Velodrome. OM are nevoie mare de puncte pentru a urca pe locurile fruntașe din Ligue 1 în timp ce oaspeții nu au niciun rezultat pozitiv până în acest moment, fiind nevoiți să realizeze un joc mare pe terenul trupei lui Rudi Garcia.
marseille Guingamp

Marseille este principala candidată la victorie în această seară fără doar și poate, iar cu siguranță acest lucru se va observa pe teren prin valoarea și experiența fotbaliștilor. OM-ul lui Rudi Garcia nu are un start de sezon așa cum și l-ar fi dorit, dar are puterea necesară să se ridice din nou în fruntea primei ligi franceze. Albaștrii au acumulat până în acest moment 7 puncte și se află pe locul 6. După înfrângerea dureroasă de pe terenul lui Nimes, scor 3-1, la care nimeni nu se gândea, a urmat un egal in extremis scos pe teren propriu în fața celor de la Rennes, scor 2-2, după ce oaspeții au condus cu 2-0, urmând ca OM să își arate clase și astfel a evitat o nouă înfrângere. Ultima etapă a oferit descătușarea de care avea nevoie echipa antrenorului spaniol. În Principat, pe terenul monegascilor, Marseille a reușit să se impună cu scorul de 3-2, după ce Monaco a condus cu 2-1, dar revenirea s-a dovedit din nou a fi marcă înregistrată Germain&Co.

Guingamp vine pe Velodrome cu speranța că poate scoate primul punct din acest sezon deși este conștientă de valoarea incontestabilă a adversarului și că va fi extrem de greu să reușească acest lucru. Formația condusă de la margine de francezul Koumboure nu a reușit până în acest moment să realizeze niciun rezultat pozitiv în noul sezon, fiind pe ultimul loc cu 0 puncte. Guingamp a înregistrat înfrângeri pe linie în cele patru meciuri disputate, și este nevoită să schimbe foaia începând cu acest joc deoarece etapele trec, iar aceasta se poate trezi în zona retrogradării cu mari șanse ca acest proces să se realizeze la vară deși mai sunt foarte multe etape de disputat. An de an Guingamp și-a demonstrat valoarea în final, Roux&Co având capacitatea necesară să schimbe datele problemei. PSG, St.Etienne, Lille și Toulouse sunt formațiile care au reușit să o învingă pe Guingamp în acest an.

Va fi un duel extrem de interesant pe Velodrome unde se vor înfrunta două formații ce au mare nevoie de puncte, iar cu siguranță acest lucru va conduce spre un fotbal extrem de deschis, cu multe faze de poartă și bineînțeles goluri. Voi miza astfel pe un rezultat cu cel puțin trei reușite pe tabelă, iar pentru curajoși chiar patru, mai ales că în ultimul joc disputate între cele două am avut parte de un scor de 3-3.

Pronosticuri Leverkusen - Mainz