Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Lyon vs Nantes ponturi pariuri și pronosticuri 17.03.2023

Vineri, în data de 17 martie, cu începere la ora 22:00, se va juca partida dintre Lyon și Nantes, ce contează pentru runda cu numărul 28 din Ligue 1, urmând să se desfășoare pe “Parc Olympique Lyonnais”. Meci de goluri?
Lyon vs Nantes
March 17,2023
22:00

Ponturi Lyon vs Nantes

ambele echipe marchează - Cotă 1.85 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Lyon vs Nantes

Ca formă de moment, cele două echipe suferă, însă atât Lyon, cât și Nantes arată excelent din punct de vedere ofensiv, reușind să înscrie constant. Mă aștept la un joc spectaculos, cu multe goluri, mai ales că ambele au mare nevoie de cele 3 puncte. Recomand pronosticul „ambele echipe marchează”, la o cotă de 1.85 la Winmasters!

Lyon

  • Lyon a dezamăgit în acest sezon. OL vine după o remiză spectaculoasă, 3-3 în deplasare la Lille. Trebuie spus faptul că Lyon are un singur eșec în ultimele 10 partide!
  • În prezent, formația condusă de Laurent Blanc este doar pe locul 10 în Ligue 1, cu 40 de puncte, fiind la 7 lungimi de un loc de cupe europene.
  • Lyon este neînvinsă în ultimele 6 partide directe cu Nantes (5 victorii și o remiză). Urmează un nou succes? 1.62 este cota la victorie!
  • Boateng, Lopes, Gusto și Jeffinho au probleme medicale și nu vor juca în această partidă.

ECHIPA PROBABILĂ: Riou – Kumbedi, Lovren, Lukeba, Tagliafico – Mendes – Lepenant, Caqueret, Tolisso – Lacazette, Barcola

Nantes

  • Nantes traversează o perioadă delicată, aceștia având un singur succes în ultimele 7 partide. În aceast timp a fost eliminată din 16-imile Europa League de Juventus (1-4 la general).
  • Echipa pregătită de Koumbouare se află pe locul 14 în Ligue 1, cu 29 de puncte, fiind mai aproape de locurile retrogradabile decât de cupele europene. Ultimul joc disputat a fost cu Nice pe teren propriu, încheiat la egalitate, scor 2-2.
  • Trebuie să știi că Nantes a câștigat o singură dată pe terenul celor la Lyon în ultimii 20 de ani. Crezi că poate produce surpriza? 5.20 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Lafont – Centonze, Pallois, Girotto, Hadjam – Moutoussamy, Chirivella – Simon, Blas, Ganago – Mohamed

Pariază pe COTA 1.85 la Winmasters!

Plasează pariul