Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Lyon vs Lorient ponturi și pronosticuri 05.03.2023

Ora 18:05 dă startul meciului de pe Parc Olympique Lyonnais, unde Lyon și Lorient se vor duela în cadrul etapei a 26-a din Ligue 1. Thomas Leonard (0.28 medie cartonașe roșii per meci și 3.99 medie cartonașe galbene per meci) este centralul meciului.
Lyon vs Lorient
March 05,2023
18:05

Ponturi pariuri și pronostic analizat Lyon vs Lorient

Cu un joc bun și în plină ascensiune, OL revine acasă și întâlnește o echipă Lorient care pe teren străin nu excelează. Recomandarea mea este victorie Olympique Lyon, cotă 1.53 la Superbet.

Ponturi Lyon – Lorient

Serbia marchează între 1 și 3 goluri - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Lyon

  • În chiar ultima zi a lunii februarie a avut loc meciul dintre Lyon și Grenoble, din sferturile de finală ale Cupei Franței. 2-1 s-a încheiat, iar OL merge în penultimul act al competiției datorită golurilor înscrise de Barcola și Jeffinho, încă din prima repriză.
  • Tot două goluri a marcat Olympique Lyon și în meciul cu Lens, jucat în runda anterioară din Ligue 1. Lacazette și Cherki au adus atunci succesul.
  • Suma rezultatelor de până acum o aduc pe locul 9, cu 38 de puncte. Are unul mai puțin decât adversarul de duminică, iar un succes o poate duce un loc mai sus.

Echipă probabilă: Lopes – Diomande, Lovren, Lukeba – Kumbedi, Caqueret, Lepenant, Tagliafico – Cherki, Dembele, Sarr

Lorient

  • Aflată pe locul 8, vecină de clasament cu Lyon, are 39 de puncte, cu trei mai puține decât OGC Nice și cu unul peste OL, vecinele sale de clasament.
  • În meciul trecut a evoluat contra lui Auxerre, într-un duel disputat pe terenul propriu, acolo unde singurul gol al meciului a fost înscris în minutul 58 al jocului.
  • Faptul că urmează să joace în deplasare nu este deloc în avantajul ei. A pierdut trei din precedentele patru astfel de întâlniri.

Echipă probabilă: Mannone – Kalulu, Talbi, Meite, Goff – Abergel, Makengo – Faivre, Fee, Dieng – Kone

Pariază la Superbet pe meciurile din campionatul Franței.

Plasează pariul