Lyon - Nice. Început de sezon extrem de slab pentru oaspeți.

Runda cu numărul 4 din Ligue 1 se deschide în această zi de vineri cu o singură partidă pe afiș care cu siguranță se anunță extrem de spectaculoasă. Este vorba de jocul dintre Lyon și Nice, programat de la ora 21:45 pe Parc Olympique Lyonnais. Cele două formații și-au obișnuit fanii cu întâlniri directe în care se furnizau foarte multe reușite, dorindu-și în această seară să se repete un asemenea scenariu.
lyon nice

Lyon-ul se reîntoarce pe teren propriu acolo unde a cunoscut de atâta vreme gustul victoriei, sperând în această seară să îl simtă la finalul jocului. Lyonezii conduși de la margine de Bruno Genesio sunt pregătiți să le ofere încă o victorie propriilor fani, dar pentru aceasta vor fi nevoiți să dea totul pe teren. Începutul de campionat se anunță destul de bun pentru Depay&Co care au reușit să acumuleze până în acest moment 6 puncte din 9 posibile. Din nefericire, alb-albaștrii au bifat deja prima înfrângere din noul sezon, pe terenul celor de la Reims, scor 1-0, dar încercând din acel moment să nu mai înregistreze un alt insucces, deși există destul de multe lacune în toate compartimentele, începutul de sezon fiind întotdeuna dificil. Prestația cu Strasbourg a fost una destul de solidă, ne lăsând foarte mult mingea de sub control, și reușind să se impună cu scorul de 2-0.

Nice vine pe Parc Olympique Lyonnais cu gândul să obțină primul rezultat pozitiv din acest sezon, fiind așteptat de întreaga suflare. Acest sezon se anunță extrem de greu pentru Balotelli&Co, dar aceștia speră să reușească chiar din acestă seară o remontada care să îi ridice din nou pentru a izbuti îndeplinirea obiectivelor dorite la finalul sezonului, în acest moment fiind grave probleme în ce privește lotul și nerezolvarea sarcinilor atribuite jucătorilor în parte, făcând în mare măsură ce cred de cuvință Nice a pierdut destul de categoric la o fostă formație care se zbătea la retrogradare, Lille, scor 3-1, insucces urmat apoi de un egal cu Caen, scor 1-1. Etapa trecută a adus o nouă înfrângere pentru Nice, destul de drastică de altfel, scor 0-4 pe teren propriu în fața celor de la Dijon, trăgând un semnal grav de alarmă la finalul jocului.

Cele două formații trebuie să încerce în mare parte să joace pe cartea atacului în această seară deși mult momente din joc se pot concentra cu precădere pe posesie și apărare. Ambele sunt nevoite să cucerească toate cele trei puncte, dar mai ales să își îndrepte problemele existente în anumite zone. Voi miza astfel pe un joc cu reușite de ambele părți, și bineînțeles cu cel puțin 3 goluri pe tabelă la finalul partidei.

Pronosticuri Torino - Napoli