Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Lorient vs Reims ponturi și pronosticuri 15.10.2022

Sâmbătă, cu începere de la ora 18:00, Lorient și Reims se vor duela în etapa cu numărul 11 din campionatul Franței. Meciul se va desfășura pe Stade du Moustoir.
Lorient vs Reims
October 15,2022
18:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Lorient vs Reims

Jocul bun practicat de Lorient nu este deloc întâmplător și lucrul acesta mă face să mizez din nou pe mâna echipei mai bune și în formă. Victorie Lorient este alegerea mea, cotă 2.30 la Superbet.

Ponturi Lorient – Reims

Peste 1.5 goluri - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Lorient

  • Este echipa cu cele mai bune rezultate obținute în ultimele șașe meciuri din Ligue 1, dovadă că ereu a reușit să se impună, ceea ce se vede și prin prisma clasamentului.
  • Lorient a reușit în etapa trecută să vină cu toate punctele de la Brest. Golurile victoriei au aparținut lui Moffi, care a ajuns la opt goluri și i-a egalat pe Neymar și Kylian Mbappe în topul marcatorilor.
  • Cu asemenea rezultate, Lorient s-a instalat pe loc de Champions League, respectiv pe locul al doilea, cu 25 de puncte, la doar un punct în spatele PSG-ului și cu trei peste Olympique Marseille.

Echipă probabilă: Mvogo; Le Bris, Talbi, Laporte, Le Goff; Innocent, Le Fee; Diarra, Ponceau, Ouattara; Moffi

Reims

  • Nu s-a prea bucurat de succes în acest sezon, dar au existat meciuri unde a reuțit să nu piardă și datorită jocului a câștigat puncte importante.
  • În etapa trecută a fost vizitată de Paris Saint-Germain și vedetele sale, dar a știut cum să pună problema și a scăpat neînvinsă. 0-0 a fost scorul acelei meci, ajungând la cinci etape consecutive fără succes.
  • În clasament încă trăiește periculos, având 8 puncte din 30 maxim posibile și este egala lui Auxerre și Strasbourg. Un singur punct o desparte de prima echipă care ar putea să cadă în Ligue 2.

Echipă probabilă: Diouf; Gravillon, Abdelhamid, Agbadou; Flips, Lopy, Munetsi, Matusiwa, Locko; Balogun, Zeneli

Pariază la Superbet pe meciurile din Ligue 1!

Plasează pariul