Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Lorient vs Lens ponturi pariuri și pronosticuri 21.05.2023

Duminică, în data de 21 mai, cu începere la ora 18:05, se va juca partida dintre Lorient și Lens, aceasta contând pentru etapa cu numărul 36 din cadrul campionatului francez, urmând să se desfășoare pe "Stade du Moustoir".
Lorient vs Lens
May 21,2023
18:05

Ponturi pariuri și pronostic analizat Lorient vs Lens

Lens este fără îndoială o echipă mai bună, mai ales dacă ne raportăm la parcursul din actuala ediție de campionat. Cum aceasta este foarte aproape de a obține calificarea directă în grupele Champions League, ne așteptăm dea totul pentru a obține cele trei puncte, de care are mare nevoie pentru a-și consolida poziția în clasament. Așadar, mergem pe mâna grupării vizitatoare, într-o cotă de 1.57 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Lorient – Lens

Peste 32,5 game-uri - Cota 1.45⭐
Pariază acum

Lorient

  • Deși la un moment dat spera la locurile europene, Lorient nu a reușit mare lucru în această stagiune, în prezent aflându-se în zona mediană a clasamentului din Ligue 1, ocupând mai exact locul al nouălea, fiind la opt puncte de top 5.
  • Până acum, pe parcursul celor 35 de etape disputate în campionatul francez, trupa pregătită de Régis Le Bris și-a trecut în cont 52 de puncte, venite în urma a 14 victorii și zece remize, suferind 11 înfrângeri. În toate aceste partide a marcat 49 de goluri, primind cu două mai puține.
  • Gruparea gazdă a acestei înfruntări nu arată deloc rău în ultima perioadă, având în vedere faptul este neînvinsă în precedentele trei partide. Mai întâi s-a impus în deplasarea de la PSG, învingând-o apoi pe Brest, pentru ca în cele din urmă termine la egalitate cu Montpellier.

ECHIPA PROBABILA: Mvogo; Meite, Talbi, Le Goff; Kalulu, Innocent, Abergel, Yongwa; Faivre, Le Fee; Kone

Lens

  • În ciuda faptului nu dispune de un lot extraordinar, are un parcurs admirabil în actuala stagiune, aceasta fiind foarte aproape de calificarea directă în grupele Ligii Campionilor, fiind în luptă strânsă cu Marseille pentru locul secund.
  • Oaspeții acestei partide se găsesc pe poziția a doua a clasamentului din Ligue 1, cu 75 de puncte obținute în cele 35 de etape de până acum. Aceștia au izbutit 22 de victorii, remizând de nouă ori, suferind doar patru înfrângeri, în urma acestor înfruntări marcând 59 de goluri, primind 27.
  • Lens, la fel ca adversara sa, arată foarte bine în ultima perioadă, aceasta venind după patru victorii consecutive, astfel are și un moral foarte bun înainte de acest joc. Le-a învins pe rând pe Monaco, Toulouse, Marseille și Reims, cu care a marcat de opt ori, primind doar două goluri.

ECHIPA PROBABILA: Samba; Gradit, Medina, Haidara; Frankowski, Abdul Samed, Fofana, Machado; Sotoca, Thomasson; Openda

Pariază pe Cota 1.57 la Betano!

Plasează pariul