Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Lorient vs Brest ponturi pariuri și pronosticuri 07.05.2023

Etapa cu numărul 34 din Ligue 1 programează duelul dintre Lorient și Brest, acesta fiind programat să se joace duminică, în data de 7 mai, de la ora 16:00, urmând să se desfășoare pe "Stade du Moustoir", unde ne așteptăm că golurile să nu lipsească.
Lorient vs Brest
May 07,2023
16:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Lorient vs Brest

Această partidă este una echilibrată, fiind greu de anticipat din punct de vedere al învingătoarei, de aceea vom evita pariurile pe soliști, fiind totuși foarte riscante. Lorient are un moral foarte bun după ultimul joc, în timp ce Brest traversează o formă foarte bună, de aceea ne așteptăm avem parte de un duel pe cinste, în care golurile vor veni la ambele porți. Așadar, pariem pe varianta golurilor, într-o cotă de 1.72 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Lorient – Brest

2 pauză / 2 final - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Lorient

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, este ușor favorită în această confruntare, ceea ce era de așteptat, fiind ce-i drept o echipă ceva mai bună, care are de partea sa și avantajul propriului teren, unde suporterii pot juca un rol important.
  • Înainte de disputarea acestei partide, gruparea gazdă se situează pe treapta a 11-a a clasamentului din Ligue 1, cu 48 de puncte acumulate de-a lungul celor 33 de etape. Până acum și-a trecut în cont 13 victorii și nouă remize, suferind 11 înfrângeri, în urma acestor înfruntări marcând 46 de goluri, primind cu unul mai puțin.
  • După cinci partide consecutive fără succes, cei de la Lorient au obținut o victorie uriașă, aceștia reușind se impună cu un neverosimil 1-3 în deplasarea de la PSG, liderul din Ligue 1, astfel au un moral bun înainte de această înfruntare.

ECHIPA PROBABILA: Mvogo; Kalulu, Talbi, Le Goff; Diarra, Innocent, Abergel, Yongwa; Faivre, Le Fee; Dieng

Brest

  • Este o echipă decentă, de pluton, care nu dispune de un lot îndeajuns de valoros încât emită pretenții la locurile fruntașe, principalul său obiectiv în această stagiune fiind evitarea retrogradării în eșalonul secund.
  • În prezent, gruparea oaspete este în afara zonei retrogradării, ocupând locul 14, fiind însă la trei puncte de locul 17, primul ce duce în Ligue 2. Până acum a reușit opt victorii și 11 remize, suferind 14 înfrângeri, în toate aceste partide marcând 37 de goluri, primind cu 11 mai multe.
  • Brest arată foarte bine în ultima perioadă, având în vedere faptul vine după șase partide consecutive fără înfrângere. În acest interval a obținut trei victorii, ultima venind în etapa anterioară, impunându-se cu 2-0 în duelul de pe teren propriu cu Nantes.

ECHIPA PROBABILA: Bizot; Lala, Chardonnet, Brassier, Duverne; Belkebla, Lees-Melou, Camara; Pereira Lage, Mounie, Le Douaron

Pariază pe Cota 1.72 la Betano!

Plasează pariul