Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Lille vs AC Ajaccio ponturi și pronosticuri 29.04.2023

În runda cu numărul 33 din Ligue 1 sâmbătă are loc meciul dintre LOSC Lille și AC Ajaccio. Meciul de pe Stade Pierre-Mauroy este programat la ora 18:00 și poate fi urmărit prin intermediul caselor de pariuri online datorită funcției de streaming live.
Lille - AC Ajaccio
April 29,2023
18:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Lille vs AC Ajaccio

Aflată pe un drum bun, Lille are în fața ei o echipă care a pierdut șase din ultimele șapte meciuri și primește ușor goluri din partea echipelor care au pretenții la cupele europene. Și în tur a fost 3-1, ceea ce îmi întărește convingerea că urmează un duel controlat în totalitate de formația gazdă. Vă recomand victorie Lille -1.5 goluri, cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Lille – AC Ajaccio

Victorie Everton - Cota 1.50⭐
Pariază acum

LOSC Lille

  • Angers este singura echipă care a învins Lille în ultimele cinci dueluri și acel duel s-a jucat pe teren străin. Tot în deplasare a jucat și în runda anterioară când a remizat doar la 1 împotriva lui Auxerre.
  • Cu o etapă în urmă David a înscris golul prin care a condus cu 1-0 la pauza meciului de la Auxerre, dar gazdele au găsit cumva breșa de care aveau nevoie și au egalat în minutul 60, acela fiind și scorul final.
  • Lille joacă acum acasă, acolo unde de 17 meciuri nu a mai pierdut. cel mai recent eșec de pe teren propriu datează din 31 august. Faptul că este pe locul 5 se datorează mult acestor meciuri. Are 56 de puncte și cu puțin noroc poate amenința măcar locul 4 față de care este o diferență de cinci puncte de recuperat.

Echipă probabilă: Chevalier – Diakite, Fonte, Ribeiro, Ismaily – Andre, Gomes – Zhergova, Cabella, Bamba – David

AC Ajaccio

  • Corsicanii se pregătesc să revină în Ligue 2, deși matematic încă mai pot spera la salvarea de la retrogradare. Au 10 puncte mai puține decât primul loc neutru și au mai rămas 18 puncte în joc.
  • Cu alte cuvinte, eșecul în acest meci coroborat cu succesul echipelor aflate pe locurile 16 și 15 o duc matematic în al doilea eșalon. Nu o ajută nici forma de moment, având în vedere că este fără victorie de șapte dueluri. În șase dintre ele a fost învinsă.
  • După șase înfrângeri consecutive suferite și în fața unor rivale din zona roșie, formația din Corsica a reușit să încheie 0-0 cu Brest în runda anterioară.

Echipă probabilă: Leroy – Diallo, Gonzalez, Vidal, Kone – Belaili – Coutdeur, Marchetti, Bayala – Hamouma, Idrissy

Pariază la Superbet pe meciurile din Ligue 1!

Plasează pariul