Lille - St.Etienne. Ponturi pariuri și cote

Primul meci al zilei din fotbalul francez este cel dintre Lille și St Etienne, programat de la ora 18:00 pe Stade Pierre-Mauroy. Forma celor două formații este extraordinară în acest moment, și iată cum putem asista la un spectacol fotbalistic atât din partea gazdelor cât și din partea oaspeților.
lille St. Etienne

Lille trăiește momente extraordinare în acest start de sezon pe care nu credea că le mai poate trăi după o perioadă de așteptare de mai bine de câțiva ani. Iată cum roșii reușesc să destabilizeze formațiile cu bugete impresionante din Ligue 1 și prin multă muncă și seriozitate să urce pe locul 2 în clasament, ne reușind totuși să se compare cu echipa din Paris. Formația condusă de francezul Christophe Galtier se află pe locul 2 cu 16 puncte, fiind la 8 distanță de titlu și având un singur punct avans față de ocupanta locului 3. Lille reușește să înregistreze cca 5 victorii în acest sezon, și poate una dintre cele mai importante venind chiar etapa trecută contra celor de la Marseille, scor 3-0, Bamba reușind o dublă de senzație, iar cu un Pepe în mare formă, Thauvin&Co nu au făcut față iureșului gazdelor.

St Etienne nu este nici ea departe de o laudă din partea formațiilor așa zise de top din fotbalul francez datorită fotbalului extrem de plăcut pe care îl prestează de ceva timp. Formația condusă de pe bancă de francezul Gasset reușește până în acest moment să o situeze pe St Etienne pe locul 4 cu 15 puncte, fiind relativ aproape de combatanta sa din această seară. Verzii au reușit să lege în ultima vreme 3 victorii consecutive ceea ce pentru St Etienne este o performanță destul de mare, iar acestea venind contra unor formații ca Caen, Toulouse și chiar Monaco. Formația din Principat a fost învinsă de verzi cu scorul de 2-0 pe terenul acestora într-o manieră destul de categorică, fiind o diferență mare față de sezoanele precedente când dacă înainte verzii erau subordonații monegascilor, rolurile de această s-au inversat și iată cum numele echipei lui Gasset începe să aibă rezonanță în Franța.

Ponturi pariuri și pronostic analizat Lille – St.Etienne

Golurile sunt destul de obligatorii într-o astfel de partidă deoarece mentalitatea celor doi antrenori nu cred că este atât de redusă încăt să se rezume la doar un egal în această seară deoarece fiecare gândește că nu are o formație de top în față, iar șansele să obțină maximul de puncte sunt destul de mari. Voi miza astfel pe cel puțin un gol marcat de ambele echipe.

Pont pariuri Manchester United - Juventus