Lille - Rennes. Se preconizează o remiză.

Prima etapă din Ligue 1 continuă cu o serie impresionantă de partide care cu siguranță vor anima ziua iubitorilor de fotbal, rundă așteptată cu sufletul la gură de fanii echipelor ce se vor duela începând cu ora 18:00 și respectiv 21:00. Unul dintre aceste jocuri este cel dintre Lille și Rennes, partidă ce se va disputa pe Stade Pierre-Mauroy și va alinia la centru două formații care se vor lupta pe fronturi diferite încă odată.
lille rennes

Lille, gazda acestei partide, pornește cu prima șansă la victorie conform cotelor oferite de casele de pariuri deoarece deține terenul propriu care poate fi un factor determinant pentru o victorie în această seară. Lille este antrenată de  Christophe Galtier și speră ca sezonul acesta să nu se mai lupte pentru ultimele poziții din Ligue 1. Pregătirea de vară a fost una relativ cei de la Lille care a încercat pe cât posibil să formeze o echipă mult mai competitivă ca anul trecut, amicalele fiind un element foarte bun pentru formația lui Galtier care însă a pierdut foarte mult din punct de vedere valoric în această vară. Bissouma, Malcuit și Amadou sunt plecările cele mai semnificative de la club care vor fi piese grele ce vor lipsi celor de la Lille.

Rennes, oaspetele acestei partide, vine pe terenul celor de la Lille  cu gândul să debuteze cu dreptul în noul sezon. Echipa condusă de la margine de Sabri Lamouchi a reușit anul trecut să prindă locul 5 în campionatul francez, ocupând astfel o poziție de UEL care a fost aplaudată de întreaga suflare a celor de la Stade de Rennais. Clubul a apreciat performanța fotbaliștilor săi și astfel a oferit un bonus semnificativ, dar un lucru mai important este faptul că majoritatea fotbaliștilor au rămas la club pentru a oferi continuitate succeselor și pe durata acestui nou sezon care urmează să înceapă. Omogenitatea este arma cu care va lupta pentru încă o clasare în primele 5 echipe ale fotbalului francez. Siebetchaeu este singura venire sub comanda francezului, iar cel mai semnificativ nume care a părăsit clubul este Gnagon la Sevillia pentru 15 milioane de euro.

Vom avea parte de un joc destul de modest deoarece nu cred că vreuna dintre echipe va dori să rișe în această primă etapă, drumul fiind destul de lung, iar jocurile cu adevărat importante se cunosc odată ce echipa începe să funcționeze la capacitate maximă. Va fi un test pentru ambii antrenori pentru a observa lipsurile echipei sale, de aceea mă aștept la un joc cu maxim 2 reușite, iar la final punctele să se împartă la ambele echipe.