Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Lens vs Montpellier ponturi și pronosticuri 15.10.2022

Sâmbătă, de la ora 22:00, RC Lens și Montpellier se vor duela cu începere de la ora 22:00, pe Stade Bollaert Delelis, iar partida face parte din runda 11.
Lens vs Montpellier
October 15,2022
22:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Lens vs Montpellier

Gazdele sunt favorite și nu miră lucrul acesta. Lens a câștigat toate meciurile avute acasă și trăiește pentru asemenea dueluri. Victorie Lens este recomandarea mea, cotă 1.45 la Superbet.

Ponturi Lens – Montpellier

Nu marchează ambele - Cota 1.42⭐
Pariază acum

Lens

  • Revine acasă după ce în runda anterioară a suferit primul eșec stagional. Lens s-a împiedicat de LOSC Lille, într-un meci pe care l-a jucat în deplasare și unde Sotoca a ratat un penalty.
  • Ea ocupa în continuare loc ce duce în ediția viitoare a cupelor europene. Înaintea meciurilor din runda cu numărul 11 se află pe 4, cu 21 de puncte.
  • Mai mult decât atât, revine pe terenul propriu și caută a șasea victorie din tot atâțtea meciuri jucate. Lens este singura echipă care în acest sezon a câștigat toate meciurile disputate acasă.

Echipă probabilă: Samba; Danso, Medina, Haidara; Frankowski, Abdul Samed, Fofana, Machado; Costa, Sotoca; Openda

Montpellier

  • singură victorie a reușit Montpellier în ultimele cinci dueluri. A fost acel succesul cu 2-1 în fața lui Strasbourg, când a ținut rolul echipei gazdă.
  • Tot acasă a jucat și în etapa trecută, dar a fost o echipă modestă în comparație cu AS Monaco, iar rezultatul a fost pe măsura. AS a plecat cu toate punctele, iar tabela a indicat 2-0 pentru monegasci.
  • Rămâne o foarte bună încasatoare, iar faptul că are una dintre cele mai slabe defensive nu este de mirare. Totuși, se află pe locul 10, cu 12 puncte și este singura echipă fără egal.

Echipă probabilă: Omlin; Sacko, Julien, Esteve, Cozza; Leroy, Chotard; Nordin, Savanier, Mavididi; Wahi

Pariază la Superbet pe meciurile din Ligue 1!

Plasează pariul