Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Lens vs Marseille ponturi pariuri și pronosticuri 06.05.2023

Sâmbătă, în data de 6 mai, cu începere la ora 22:00, se va juca partida dintre Lens și Marseille, ce contează pentru runda cu numărul 34 din Ligue 1, urmând să se desfășoare pe “Stade Bollaert-Delelis”. Meci de goluri?
Lens vs Marseille
May 06,2023
22:00

Ponturi Lens vs Marseille

GG - cotă 1.65 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Lens vs Marseille

Se întâlnesc două echipe în formă, cu moral bun și mă aștept la un duel spectaculos. De altfel, Lens și Marseille se lupta cu PSG pentru câștigarea titlului. O victorie pentru oricare dintre ele ar însemna enorm în economia clasamentului final. Recomand pronosticul „GG”, la o cotă de 1.70 la NetBet!

Lens

  • Lens este surpriza plăcută din acest sezon. Gazdele ocupă locul 3 în Ligue 1, după PSG și Marseille, cu 70 de puncte și se luptă pentru un loc de Champions League.
  • Trupa pregătită de Franck Haise vine după două victorii consecutive, 3-0 cu Monaco și 0-1 cu Toulouse.
  • Lens s-a impus cu 1-0 în tur contra celor de la Marseille. Poate câștiga din nou? 2.25 este cota la victorie!
  • Trebuie spus faptul că Lens a câștigat 14 din cele 16 partide disputate pe teren propriu în actuala stagiune.

Marseille

  • OM este pe o pantă ascendentă, aceștia fiind neînvinși în ultimele 8 etape, timp în care au reușit 5 victorii și 3 remize. Ultimul succes a venit cu Auxerre, scor 2-1.
  • Echipa de pe „Velodrome” este pe locul secund în Ligue 1, cu 70 de puncte strânse în 33 de etape, fiind la 5 lungimi în spatele liderului PSG.
  • Trebuie spus că trupa pregătită de Igor Tudor a câștigat un singur meci din ultimele 5 contra celor de la Lens. Se impun în acest joc? 3.00 este cota la victorie!

Pariază pe COTA 1.70 la NetBet!

Plasează pariul