Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Lens vs Auxerre ponturi pariuri și pronostic analizat 14.01.2023

De la ora 18:00, Lens primește vizita lui Auxerre, într-un duel al rundei cu numărul 19 din Ligue 1, ultima din tur. Este transmisă și la televizor, pe Orange Sport și Prima Sport.
Lens vs Auxerre
January 14,2023
18:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Lens vs Auxerre

Cu rezultate care lasă de dorit în dreptul lui Auxerre, mizez pe victoria lui RC, echipă care și pleacă cu prima șansă. Victorie Lens la handicap (-1.5 goluri), cotă 2.00 la Superbet.

Ponturi Lens – Auxerre

Peste 20.5 game-uri- Cota 1.75⭐
Pariază acum

Lens

  • Neînvinsă din data de 9 octombrie, Lens a reușit ca în acest interval de timp să lege 12 meciuri consecutive fără eșec, jucate atât în competițiile oficiale, cât și în meciuri de pregătire.
  • Cel mai recent joc a găsit-o drept echipă vizitatoare în jocul pe care l-a avut pe terenul lui Strasbourg. Claude-Maurice și Openda au înscris pentru ea.
  • Datorită acestor rezultate bune și pe perioadă îndelungată de timp, s-a instalat pe locul al doilea, cu 41 de puncte. Are doua lungimi peste Marseille, echipa care alcătuiește podiumul Ligue 1.

Echipă probabilă: Samba – Gradit, Danso, Medina – Frankowski, Onana, Fofana, Machado – Claude, Sotoca – Openda

Auxerre

  • Dornică să se mențină la nivel de prim eșalon și în sezonul viitor, Auxerre mai are mult până la a obține lucrul acesta.
  • Se află pe locul 18, cu 13 puncte, dar deși este pe loc direct retrogradabil, doar două puncte o despart de ocupanta locului 16, care este neutru.
  • Ar fi putut să fie pe loc neutru, dar în ultimele patru partide a fost mereu învinsă de echipele pe care le-a întâlnit în Ligue 1. Cu doar câteva zile în urmă a evoluat acasă, dar Toulouse a fost la alt nivel și s-a impus cu scorul de 5 la 0.

Echipă probabilă: Costil – Zedadka, Jubal, Jeanvier, Mensah – Sakhi, Toure, Raveloson, Sinayoko – Niang, Abline.

Pariază la Superbet pe meciurile din Ligue 1!

Plasează pariul