Guingamp - PSG. Se anunță o partidă spectacol.

A doua etapă din Ligue 1 continuă cu o serie impresionantă de partide care cu siguranță vor anima ziua iubitorilor de fotbal, rundă așteptată cu sufletul la gură de fanii echipelor ce se vor duela începând cu ora 18:00. Cea care deschide această zi este cea care va alinia la centru campioana ultimului sezon de Ligue 1, PSG, și echipa care a reușit să se salveze de la retrogradare, Guingamp. Duelul se va disputa pe Stade du Roudourou și va putea fi urmărit pe DigiSport 3.
Guingamp psg

Guingamp, gazda acestei partide, pornește conform caselor de pariuri cu șansa a doua la victorie, lucru extrem de cert dacă stăm să privim la lotul acesteia comparativ cu valoarea expusă de către cel al parizienilor. Formația condusă de la margine de francezul Koumbouare a reușit să se salveze de la retrogradare sezonul trecut, într-adevăr destul de lejer datorită celor de 10 puncte avans, dar trăind cu ceva emoții spre a treia parte a sezonului când situația începuse să se agraveze la Guingamp. Aceasta a debutat în noul sezon pe terenul celor de la St.Etienne, scor 2-1 pentru verzi, și astfel se vede nevoită să facă un joc mare împotriva campioanei dacă își dorește să nu mai bifeze încă o înfrângere în clasament. Este de remarcat în continuare atitudinea pozitivă în ce privește ofensiva care va încerca să își arate valoarea împotriva lui Neymar&Co.

PSG, oaspetele acestei partide, pornește cu prima șansă la victorie conform cotelor oferite de casele de pariuri deoarece deține lot mult mai valoros decât al adversarei din această seară. Antrenată de la margine de Thomas Tuchel, situația de la clubul francez s-a schimbat radical în această vară odată cu plecarea lui Unay Emery de la clubul parizian, iar fanii celor de la PSG speră ca odată cu venirea germanului la cârma echipei să vadă o cu totul altă filosofie decât au văzut până acum la antrenorii care au trecut pe la această formație.În primul joc disputat chiar pe Parc de Princes, parizienii au reușit să câștige în fața celor de la Caen, scor 3-0, Neymar, Weah și Rabiot reușind să înscrie pentru prima victorie din acest sezon. PSG și-a păstrat lotul din sezonul precedent, singura venire importantă fiind Gianluigi Buffon de la Juventus, mai mult ca simbol pentru acest club.

În ultimii ani ne-am obișnuit să asistăm la jocuri cu multe goluri în duelul dintre Guingamp și PSG, ambele marcând de cele mai multe ori, iar casele de pariuri se așteaptă ca și de această dată să avem un spectacol impresionant pe Stade du Roudourou, mai ales că, gazdele sunt nevoite să riște mai mult, iar cu siguranță parizienii ar putea profita la maximum de breșele acestora. Voi miza astfel pe o partidă cu cel puțin 3 reușite pe tabelă și chiar pe un gol marcat de gazde, PSG-ul având ceva lacune în defensivă contra celor de la Caen.

Pronosticuri West Ham - Chelsea