Dijon - Lyon. Tabela ultimelor confruntări a arătat cel puțin 3 reușite la finalul partidei.

Etapa intermediară continuă în Franța și în această zi de miercuri, oferind publicului european o serie de meciuri ce se anunță extrem de spectaculoase. Una dintre partide este cea dintre Dijon și Lyon, meci programat de la ora 21:00 pe Stade Gaston Gerard unde va alinia la centru două formații ce întotdeauna au realizat jocuri cu multe reușite de-a lungul sezoanelor anterioare.
Dijon lyon

Dijon rămâne formația care s-a descurcat în fiecare an să depășească orice problemă fie de efectiv, fie de rezultate, fie de joc și iată cum are șansa unui nou sezon de Ligue1, iar la cum se mișcă lucrurile pentru acest club, îl vom vedea destul de mult în primul eșalon. Politica acestei formații rămâne concentrată pe cartea atacului care a dat mereu roade, și iată cum și de această dată. Dijon se află pe locul 7 cu 10 puncte obținute, însă traversează din păcate o serie de meciuri în care nu a izbutit decât un singur punct. Angers și Caen au câștigat pe terenul acesteia destul de categoric, în schimb etapa trecută a adus un rezultat alb de 0-0 pe terenul lui Reims, iar de această dată speră să aibă o descătușare chiar în fața lui Lyon.

Lyon-ul lui Bruno Genesio a avut nevoie de timp pentru a-și intra în mână, dar acest lucru s-a întâmplat chiar contra unei super formații de primă mână din Champions League. Formația franceză a avut fluctuații în campionat până acum, reușind să adune puncte și nu prea. Aflându-se în acest moment pe locul 6 cu 10 puncte, lyonezii s-au încurcat de câteva ori în mod ilogic dacă privim la valoare respectivelor formații, dar dacă concentrarea nu era totală în acele partide, rezultatele negative erau normal să apară pentru Depay&Co. În orice caz, descătușarea a venit tocmai pe Etihad Stadium în UCL în fața lui Manchester City pe care au reușit să o învingă cu 2-1 și iată cum se află pe primul loc în grupă, iar ulterior au mai bifat un super succes în fața lui Marseille, scor 4-2, și iată cum lyonezii par să își fi revenit din starea de impas.

Jocurile precedente disputate între cele două formații au avut întotdeauna măcar 3 goluri pe tabelă, iar de această dată lucrurile par să se îndrepte spre un deznodământ asemănător și de această dată. Voi miza astfel pe o partidă în care ambele echipe vor înscrie, și chiar putem asista la 4 reușite la final de joc.

Pont pariuri Chelsea - Manchester United