Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Clermont vs Lyon ponturi și pronosticuri 14.05.2023

Duminică, de la ora 14:00, Clermont și Olympique Lyon se vor duela în cadrul etapei cu numărul 35 din Ligue 1. Meciul se joacă pe Stade Gabriel Montpied și este televizat de Orange Sport.
Clermont vs Lyon
May 14,2023
14:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Clermont vs Lyon

Îmi place cum joacă Clermont, dar Lyon pare că s-a trezit la realitate și șltie că are nevoie să scoată maximum până la final ca să nu rateze cupele europene. Dreăt urmare, vă recomand victorie Lyon, cotă 1.85 la Superbet.

Ponturi Clermont – Lyon

victorie UTA Arad - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Clermont

  • Într-o formă de zile mari, Clermont a reușit ca în ultimele cinci dueluri să rămână neînvinsă, iar în tot acest timp să obțină patru victorii și o remiză.
  • În runda anterioară spre exemplu a fost egala lui Auxerre. 1-1 a indicat atunci tabela, iar Khaoui a înscris unicul gol al echipei Clermont care a fost golul egalizator.
  • Datorită acestei forme s-a îndepărtat de zona roșie, chiar ocupă locul 11, cu 50 de puncte și matematic este fără griji. Are același număr de puncte ca Reims, doar golaverajul face diferența.

Echipă probabilă: Diaw – Seidu, Ogier, Caufriez – Allevinah, Gastien, Magnin, Borges – Khaoui, Rashani – Kyel

Lyon

  • Aspirantă la calificarea în ediția viitoare a cupelor europene, OL este pe cale să rateze și Europa Conference League, având în vedere că se află pe locul 7, cu 56 de puncte, la egalitate cu Rennes și cu trei puncte mai puține decât Lille, cea care se află pe loc ce duce în cupele europene.
  • Forma lyonezilor este una chiar foarte bună, cu 12 puncte acumulate în ultimele cinci runde. Cu 5-4 s-a impus în runda anterioară când a trecut de Montpellier.
  • Lyon nu se teme nici deplasări, acolo unde doar în ultimele cinci asemenea dueluri a acumulat 13 dintr-un total maxim de 15 puncte.

Echipă probabilă: Lopes – Gusto, Lovren, Lukeba, Tagliafico – Caqueret, Tolisso, Lepenant – Barcola, Lacazette, Cherki

Pariază la Superbet pe meciurile de fotbal din campionatul Franței!

Plasează pariul