Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Clermont vs Angers ponturi pariuri și pronosticuri 16.04.2023

Duminică, în data de 16 aprilie, de la ora 16:00, se vă juca partida dintre Clermont și Angers, aceasta contând pentru runda cu numărul 31 din cadrul campionatului francez, urmând să se desfășoare pe "Stade Gabriel Montpied".
Clermont vs Angers
April 16,2023
16:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Clermont vs Angers

Clermont este fără îndoială echipa mai bună, care se descurcă mult mai bine decât adversara sa în actuala stagiune, așa avem așteptări de la aceasta. Luăm de asemenea în considerare și faptul joacă acasă, unde poate profita din plin de sprijinul fanilor. Așadar, mergem cu încredere pe un succes al grupării gazdă, într-o cotă de 1.80 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Clermont – Angers

0-3 Ruud - Cota 1.82⭐
Pariază acum

Clermont

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește cu prima șansă în această confruntare, ceea ce era de așteptat, fiind fără îndoială o echipă mai bună, aceasta beneficiind de asemenea și de avantajul propriului teren.
  • Înainte de disputarea acestei etape, formația gazdă se situează pe locul 11 al clasamentului din Ligue 1, neavand emoții în privință retrogradării. Până acum, în decurs de 30 de etape, aceasta și-a trecut în cont 40 de puncte, venite în urma a 11 victorii și șapte remize. Dispune de un golaveraj negativ, marcând 31 de goluri, primind cu zece mai multe.
  • Clermont are un moral bun înainte de această confruntare, având în vedere faptul vine după două victorii. Mai întâi, aceasta s-a impus cu 2-1 în duelul de pe teren propriu cu AC Ajaccio, învingând-o apoi pe Troyes cu 0-2, în deplasare.

ECHIPA PROBABILA: Diaw; Seidu, Wieteska, Caufriez, Borges; Gonalons, Gastien, Allevinah, Saracevic, Rashani; Kyei

Angers

  • Dacă ne raportăm la parcursul acesteia din actuala stagiune, putem spune fără rețineri este cea mai slabă echipă din Ligue 1, astfel nu este de mirare faptul pornește ca outsideră, mai ales joacă în deplasare.
  • Oaspeții acestei înfruntări se găsesc pe ultimul loc al clasamentului, fiind ca și retrogradați în eșalonul secund. Nu au obținut decât 14 puncte în 30 de etape, fiind la nu mai puțin de 14 puncte de locul 16, ultimul ce se salvează de la retrogradare.
  • După o serie de nu mai puțin de 11 partide consecutive fără succes, cei de la Angers au reușit în sfârșit o victorie. În ultimul joc, aceștia au primit vizita lui Lille, reușind se impună la scor minim.

ECHIPA PROBABILA: Bernardoni; Valery, Hountondji, Ghoulam; Melali, Capelle, Mendy, Bentaleb, Kalumba; Abdelli, Niane

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Clermont

Pariază pe Cota 1.80 la Betano!

Plasează pariul