Chateauroux - Lorient. Golurile nu vor lipsi.

Cea de a doua etapă din liga a doua franceză își trage cortina prin jocul din această seară dintre Chateauroux și Lorient, programat de la ora 21:45 pe Stade Gaston Petit. Partida se anunță extrem de tensionată deoarece ambelor își doresc victoria, mai ales că încă nu au reșit să marcheze în noul sezon, având totuși nevoie de o descătușare care poate veni în cele din urmă dacă cele două vor dori să practice un fotbal deschis.

Chateauroux, gazda acestei dispute, pornește la casele de pariuri cu a doua șansă, deși va avea de partea ei terenul propriu care poate juca un rol important în această seară. Echipa condusă de la margine de Jean Luc Vasseur an de an s-a situat pe la mijlocul clasamentului, fără emoții pentru retrogradare, dar foarte departe de promovare. Anul acesta se vrea a fi diferit, dar rămâne de văzut dacă jucătorii vor înțelege mesajul antrenorului și al patronului care este pregătit să arunce o sumă importantă de bani pentru a-și vedea echipa în primul eșalon. În prima etapă, aceasta a debutat cu un rezultat alb, 0-0 pe terenul celor de la Clermont, joc care trebuia să ofere goluri după modul cum s-a jucat. Chateauroux pregătește de această dată un spectacol atât în tribune cât și pe teren pentru a oferi fanilor o seară perfectă.

Lorient, oaspetele acestui joc, se deplasează pe Stade Gaston Petit cu gândul să obțină prima victorie din acest sezon, mai ales că bookmakerii o dau favorită în fața combatantei din această seară. Portocalele au fost aproape și sezonul trecut de o promovare în primul eșalon, dar lipsa de răbdare și de tact în unele moment, și-a spus cuvântul, pierzând de pe urma unor greșeli individuale grave, puncte prețioase de altfel. Lorient a debutat în noul sezon cu un egal pe teren propriu contra celor de la Le Havre, dar din păcate lucrurile ar fi putut sta altfel pentru echipa lui Michael Landreau dacă extrema stângă, Wissa, reușea să marcheze din penalty. Jocul a funcționat destul de bine pentru Lorient care și-a arătat lacunele din apărare, probleme de care poate profita adversarul dacă va avea ocazia.

Cele două formații par să se prezinte sub același ritm de joc și atitudine în teren deoarece statisticile din primul joc se apropie destul de mult, iar cu siguranță de această dată lucrurile vor sta diferit din punct de vedere al scorului. Cred că cele două vor reuși să marcheze și de ce nu să ne ofere o partidă cu cel puțin 4 reușite.