Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Brest vs Rennes ponturi pariuri și pronosticuri 03.06.2023

Ultima etapă din cadrul campionatului francez propune duelul dintre Brest și Rennes, acesta fiind programat să se joace sâmbătă seara, de la ora 22:00, pe "Stade Francis-Le Blé", unde ne așteptăm ca gruparea oaspete să facă o figură frumoasă.
Brest vs Rennes
June 03,2023
22:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Brest vs Rennes

Rennes, spre deosebire de adversara sa, are nevoie de puncte în această înfruntare, sperând în continuare la locul al patrulea, care duce în Europa League. Așadar, ne așteptăm dea totul pe teren pentru a se impune, avan resursele necesare pentru a obține victoria, chiar dacă joacă în deplasare. Mergem astfel pe mâna oaspeților, într-o cotă de 1.60 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Brest – Rennes

Ambele marchează - Cota 1.40⭐
Pariază acum

Brest

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește ca outsideră în această confruntare, cum era de așteptat. E drept, beneficiază de avantajul propriului teren, însă urmează dea piept cu o adversară mult mai puternică.
  • Gruparea gazdă nu a impresionat în această stagiune, însă, ce-i drept, nici nu avea așteptări prea mari, principalul său obiectiv fiind evitarea retrogradării, pe care l-a atins fără emoții. În prezent, aceasta ocupă locul al 14-lea al clasamentului din Ligue 1, cu 44 de puncte, până acum reușind 11 victorii și 11 remize, suferind 15 înfrângeri.
  • În toate aceste partide a marcat de 43 de ori, primind cu nouă goluri mai multe. În ultimele zece partide disputate, cei de la Brest nu au suferit decât un singur eșec, în deplasarea de la Lorient. De atunci, aceștia au disputat trei meciuri, câștigându-le pe toate, învingându-le pe rând pe Auxerre, Clermont și Marseille.

ECHIPA PROBABILA: Bizot; Lala, Chardonnet, Brassier, Duverne; Belkebla, Lees-Melou, Magnetti; Pereira Lage, Mounie, Le Douaron

Rennes

  • Putem spune fără rețineri este una dintre cele mai importante echipe din Ligue 1, având în vedere faptul în ultimii ani a reprezentat Franța în mod constant în competițiile europene. Este peste nivelul adversarei sale, din multe puncte de vedere, așa nu este de mirare faptul pornește ca favorită.
  • Trupa lui Bruno Genesio este a cincea în clasamentul din Ligue 1, cu 65 de puncte, fiind la un singur punct de Lille, ocupanta locului al patrulea, care duce în Europa League. Până acum și-a trecut în cont 20 de victorii și cinci remize, suferind 12 înfrângeri, în toate aceste dueluri înscriind 67 de goluri, primind 38.
  • Rennes, la fel ca adversara sa, este într-o formă foarte bună, venind după trei victorii consecutive. Le-a învins pe rând pe Troyes, AC Ajaccio și Monaco, în duelurile cu acestea marcând nu mai puțin de 11 goluri, fără primească vreunul.

ECHIPA PROBABILA: Alemdar; Traore, Omari, Theate, Belocian; Santamaria; Doku, Bourigeaud, Majoer, Gouri; Toko Ekambi

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Rennes

Pariază pe Cota 1.60 la Betano!

Plasează pariul