Franta

Brest vs Marseille ponturi si pronosticuri 14.08.2022

Duminica, de la ora 21:45, la Brest, Stade Francis le Bie gazduieste meciul dintre echipa locala si Olympique Marseille. Este cea de-a doua etapa din campionatul Frantei.


Superbet logo
Stirea Zilei

Brest vs Marseille

Brest vs Marseille 14.08.2022

August 14, 2022

10:34 pm EET

Ponturi pariuri si pronostic analizat Brest vs Marseille

Faptul ca OM este vazuta drept favorita de catre casele de pariuri nu este surprinzator, chiar mi se pare o decizie corecta avand in vedere comparatia dintre cele doua loturi. Victorie OM este recomandarea mea, cota 1.85 la Superbet.

Ponturi Brest – Marseille

Brest

  • A inceput sezonul cu un meci spectaculos, insa la final nu jucatorii ei au fost cei care au ras, ci au iesit de pe teren cu capul in jos.
  • Meciul cu Lens s-a incheiat cu scorul de 3-2 in fata lui Racing Lens. Cu alte cuvinte a continuat in nota in care a terminat perioada de pregatire.
  • Partea buna este ca in ultimele patru jocuri cu rol de gazda a reusit sa castige trei dintre ele si unul s-a incheiat la egalitate.

Echipa probabila: Bizot – Fadiga, Charnonnet, Herelle, Duverne – Lage, Belkebia, Lees-melou- Belailli – Honorat, Cardona

Marseille

  • Sezonul trecut s-a simtit in largul ei, la fel cum s-a intamplat si de data aceasta. Olympique Mraseille a inceput sezonul cu dreptul.
  • Pusa fata in fata cu Reims, OM a dat de pamant cu aceasta, aducandu-si aminte ca pe Stade Velodrome putine sunt echipele care-si permit sa tina pasul cu ea.
  • Cu alte cuvinte, OM a fost una dintre cele opt echipe care au inceput sezonul 2022/20-23 cu o victorie. Se gaseste pe 4, cu 3 puncte.

Echipa probabila: Blanco – Mbemba, Gigot, Balerdi – Clauss, Rongier, Guendouzi, Tavares – Gerson, Payet – Milik


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

888 Sport

100% până la 500 RON + 40 rotiri gratuite

Pariază acum

Winmasters Sport

101% Bonus până la 505 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri