Bordeaux - Strasbourg. Misiune dificilă pentru oaspeți.

Prima etapă din Ligue 1 continuă cu o serie impresionantă de partide care cu siguranță vor anima ziua iubitorilor de fotbal, rundă așteptată cu sufletul la gură de fanii echipelor ce se vor duela începând cu ora 16:00. Una dintre aceste partide este cea dintre Bordeaux și Strasbourg, partidă ce se va disputa de la ora 18:00 pe Matmut Atlantique, și va alinia la centur formații care vor încerca să facă o impresie frumoasă sezonul acesta.
Bordeaux Strasbourg

Bordeaux, gazda acestei partide, pornește cu prima șansă la victorie conform cotelor oferite de casele de pariuri deoarece deține atât terenul propriu cât și un lot mult mai valoros decât al adversarei din această seară. Echipa este antrenată de la margine de Gus Poyet este pregătită să realizeze un mai bun decât cel precedent în care deși a reușit să prindă ultima poziție de UEL, aceasta s-a îndreptat abia spre finalul campionatului când lucrurile începuseră să se așeze din ce în ce mai bine pentru Bordeaux. Speră ca de această dată, dispoziția din finalul sezonului trecut să o simtă în acest debut de campionat, iar majoritatea rezultatelor să fie la fel de pozitive ca acum ceva timp când Bordeaux reușea o serie incredibilă de victorii. Malcom a părăsit clubul plecând la Barcelona pentru 41 de milioane de euro, fiind aduși doar Kalu de la Gent și Basic de la Hajduk Split pentru a întări echipa.

Strasbourg, oaspetele acestei partide, vine pe terenul celor de la Bordeaux  cu gândul să debuteze cu dreptul în noul sezon. Echipa condusă de la margine de Thierry Laurey se va lupta încă odată în zona roșie a clasamentului din Franța deoarece cu lotul pe care îl are la dispoziție antrenorul celor de la Strasbourg nu poate să emită pretenții prea mari  în acest sezon. Cel precedent s-a derulat o bună bucată de vreme foarte bine în favoarea celor de la Strasbourg care șocau lumea cu victoria în fața celor de la PSG, dar ulterior această vâlvătaie s-a stins, iar echipa a căzut pe un făgaș normal, lupta la retrogradare fiind destul de aprigă. Și de această dată lucrurile par să se îndrepte spre aceeași zonă deoarece multe lucruri nu s-au schimbat, iar jocurile amicale nu sunt deloc relevante pentur un antrenor, dacă emoțiile nu se vor putea stopa în cadrul unui joc oficial, ne reușind astfel să ofere cel mai bun randament, iar orice schemă tactică să fie compromisă. Aholou a părăsit tabăra celor de la Strasbourg pentru cea de la Monaco în schimbul a 14 milioane de euro, iar ca jucători transferați se numără Sels și Mitrovic.

Vom avea parte de un duel pe cinste pe Matmut Atlantique dacă ambele formații vor avea pofta de joc din sezonul trecut când concentrarea pica mai mult pe zona de atac și nicidecum pe compartimentul defensiv, observându-se în foarte multe partide o lipsă gravă de neatenție în rândul fundașilor. Având în vedere că cei de la Bordeaux au debutat în UEL și au disputat câteva jocuri oficiale, vom miza pe echipa lui Poyet că se va impune în această seară, având parte chiar de un recital de goluri din partea gazdelor.

Pronosticuri Athletic Bilbao - Real Madrid